dimecres, 3 de maig del 2006

Futbol i Putes...qüestió de pilotes...


Aquest matí escoltaba les notícies i han parlat, com no...., del mundial que "patirem" properament. Han parlat que quaranta mil putes, ni treballadores del sexe ni rés d'això, han dit claret prostitutes, seràn al mundial, no per ser afeccionades, no, per treballar i treure rendiment del seu cos. Això si, a la Fifa no li preocupa gens.
Per mi és una barbaritat, és clar, podem omplir un camp de futbol amb tantes dones.
Lo pitjor de tot això, per mi és clar, és que a Alemanya, ja fa temps estàn muntant el negoci, han ampliat les cases de "barrets", han contractat noies noves i joves i això sense contar les moltes que sense voler.ho, les duran allà obligades i maltractades, un cop més les dones carn de canó.
De fet, el Consell d'Europa ha demanat a la FIFA i als futbolistes que "denunciïn amb fermesa" la prostitució forçosa que es podria produir per part de bandes de criminals. diu la notícia, però és clar.... qui denuncia quan en fer.ho queda en evidència on ha anat?, qui surt d'un "burdel" i avisa que ha vist una menor?.... ningú... siguem sincers...
Recordo ara una petita anècdota d'una coneguda d'un temps que vaig viure a Barcelona, que sovint em comentaba que el seu marit en tornar del camp del Barça, sempre trigaba més de tres hores per el trànsit que trobava..... i que al contrari d'altres homes si guanayaba l'equip ell mai volía sexe....ho va creure fins que un dia el va anar a buscar a la sortida del camp.... la tornada passaba per un petit piset al costat del Camp Nou on "l'estimat" anava a desfogar els nervis del partit, perdés o no el club.
Festa del futbol?, qualsevol excusa és bona!!.
Crec que admiro aquestes dones, les que hi treballen, jo, dubto que ho pogués fer...

1 comentari:

Euphorbia ha dit...

Joana, no cal anar al mundial d'Alemanya. A Barcelona quan hi ha fires importants a Montjuïc(Construmat, etc) les putes de Barcelona no dónen abast.