dimecres, 28 d’octubre del 2009

José, con un par!!


És curiós com a mida que seguim l'activitat d'algunes persones, n'opinem de diferent manera.
M'ha agradat la teva actuació, directe i clara, qui la fa, la paga i si tenim "cucs" a casa, s'ha d'exterminar la plaga.
De moment, has estat clar i directe, m'ha encantat. Aquest matí escoltava de lluny la teva entrevista al programa d'en Cuní, algú tenia la tele posada, m'ha agradat una cosa en especial, quan has dit.... el senyor Puig sabrà els càrrecs que tenen en Macià Alavedra i en Prenafeta... més o menys has dit aquestes paraules i has quedat com un senyor i que això t'ho digui jo, és un piropo!, ja em pots ben creure.
També has dit: "No defugim el problema i no amaguem l'ou. En contrast amb d'altres comportaments. Altres haurien de fer el mateix".
M'agrada de manera molt especial la diferent manera d'enfrontar aquest tema per part dels "meus": El PSC demanarà la dimissió dels “càrrecs electes objectes de l’actuació judicial”
i la del "altres" tan semblada a la del PP: CDC desvincula Prenafeta i Alavedra de la cúpula del partit.
José, avui sí, clar i català! Al carrer els corruptes i sense dilació!

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Tots tenen coses a amagar....n'estic segur i això genera molta desconfiança en el pais

Toni Soler ha dit...

Molt bon post Joana, ho comparteixo plenament. La del PSC és una actitud absolutament diferent a les aptituds de PP o CIU.

No entenc l'aptitud de Felip Puig ninguneando als fundadors de CDC, Macià Alavedra i Prenafeta.

Una forta abraçada

Striper ha dit...

Nomes els corruptes qui va fer Alclde a Muñoz, per que va tindre que plegar un politic catala recolzat per els militants enfront l'aparell no va ser per uns colaboradors ranas', De prenafeta i Alavedra , va haber una vuctima molt honestas i molt valida que va ser Miquel Sellares.I es un fastic per que sembla que en politica ja no queda un pam de net.

Anònim ha dit...

Joana, jo també confio que no deixin passar ni una als corruptes, siguin qui siguin.
Un petó i bon dia.

rafalive ha dit...

Espero que t'enrecordis de mi. Aquell que va "abandonar" el seu bloc fa 2 anys (déu meu! dos anys) rafalive.blogspot.com

Torno a aquest món però amb un bloc compartit! Em seguiré passant per aquí, que veig que no has perdut l'activitat.

Espero que vagi tot molt bé!