dimarts, 24 de febrer del 2009

Justa indignació....


Ara, que ens volen despedir sense "tràmits", sense donar explicacions ni pagar el que toca.
Ara, que un cop més, els empresaris volen que els treballadores i treballadors paguem la maleida crísi, com sempre, és clar.
Ara, que ens demanen no reivindiquem ni auments ni gaires millores per ser solidaris amb els que ho passen malament, que son molts!.
Doncs com sempre els que donem exemple som "les bases", els que ho declarem tot doncs tot ho tenim en nòmina. No tenim dietes i sí control d'horaris.
Ara, ells, ni donen exemple, ni compleixen amb els ciutadans i ciutadanes que tan malament ho passen.
Ells fan més vacances, dos mesos a l'estiu, llarcs, i dos a l'hivern, fins i tot més que els mestres, aquests que em tenen tan contenta entre dies de lliure dispossició i vagues infundades, la cosa és treballar poc!. Un 20% de diputats/des tenen "activitat 0", una vergonya.
Ara, potser, entenc millor per quin motiu les lleis, projectes etc.. triguen tant i tant a ser presses, amb tants dies de festa, no dona el calendari!
Ara, també, entenc les queixes de moltes persones.... no hi ha dret, gens ni mica!.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Tens tota la rao jo el sou maxim dels politics el posaria en 405 vegades el salari minim, i ahir sortia al periodico una proposta de llei electoral que em va agradar.

zel ha dit...

Et dono tota la raó...tot i que, com bé saps sóc mestra. Ara, el nostre horari laboral l'hauríem d'explicar bé als pares, que molts no se l'imaginen ( si més no el que jo faig...)

Petons Joana!