dimecres, 6 de febrer del 2008

No és això company, no és això....



He deixat escrit, de tots els colors possibles i amb tot l'afecte que li tinc, que per mi cap com en Pasqual Maragall. Ha estat el millor president de la Generalitat i a dia d'avui opino el mateix.
Però de vegades les persones s'equivoquen, ens equivoquem. I aquest cop, estimat company, per mi ho seràs per sempre, no has estat encertat.
Tu, millor que molst predicadors actuals, saps com i quan va costar la democràcia en aquet país, lo dur que va ser el camí i les moltes vides que va costar el mateix.
Ara no pots demanar això, ni tan sols al que t'estimem com a pocs polítics.
El vot en blanc no el pots demanar, ens hi juguem massa.
L'Espanya progressista, oberta, amb drets i sense discriminacions davant els fatxendes, xenòfobs i racistes d'una dreta brutal i més carcamal que mai.
Pasqual, aquest cop.... no seguiré els teus dictats i espero que no ho facin gaires.

4 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

No demana l'abstenció, demana el vot en blanc, que és diferent. És exercir el nostre dret democràtic deixant clar que no estem d'acord amb cap de les formacions que es presenten.

No em sembla una opinió gens inversemblant, sobretot venint d'en Maragall. Si alguna cosa he sentit rera la marxa de Maragall és que el PSC no existeix, ara només tenim PSOE. Ho sento, però és el que sento. M'he quedar orfre.

Amb tot, no és moment de votacions en blanc, en això estic d'acord: és moment de fer això tan 'nostre' que es diu 'el voto útil'. I a les autonòmiques ja en parlarem...

Dan ha dit...

Estic d'acord en que votar en blanc es regalar vots a aquells que tenen seguidors incondicionals. Com a símbol de rebuig pot tenir gràcia, però ja n'estic una mica tip de simbolismes.
Si tant sòls pogués esborrar alguns noms de les llistes... Ja no demano llistes obertes. Únicament no veure'm obligat a votar impresentables que trepen dins els aparells dels partits (de tots, eh!).

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Por mucho que le doliera, la puñalada a traición que le dieron, el sabe perfectamente que la derecha no votará en blanco. Votarán todos a una como Fuenteovejuna. ¿Y después qué, unos años otra vez un gobierno de derechas?
Particularmente, me ha dejado totalmente en fuera de juego. Si quiere arreglar el partido, que se ponga otra vez a trabajar y desde dentro cambiar las dinámicas que a tantos nos disgustan, pero de so ha allanarle el camino al "gallego de los hilillos, va un abismo. Francamente mas decepción para muchos que confiábamos en él.
Cerdanyola Califato Independiente.

Striper ha dit...

Obama o bé Clinton?..No se tots dos serian una novetat ella per dona i ell per ser de color, lo que emprenya es que unes ellecions a molts km de distancia ens afectin tant, Peto matiner.