dilluns, 28 de maig del 2007

El dia després.....



Per fí ha passat tot, per fí s'ha acabat la campanya, els nervis, les corredisses, el patiment, per fí en Joan Antoni ha demostrat que guanya unes eleccions i serà un Alcalde escollit per la Ciutat, alguns l'acusaven del contrari.
Avui, amb els turmells inflats, la cara uff...... ulleres i molta son, avui per fí intento relaxar i desconectar, ni que la primera cosa que m'ha vingut al cap aquest matí és si ahir, en marxar, vaig apagar tots els llums....
Vaig fer broma ahir al vespre amb la nostra Secretària d'Organització, la Montse López, autèntica autora d'aquesta victòria i a la que espero algú faci arrivar un bon ram de flors agraïnt la seva tasca, sobre l'horari d'ahir, vaig entrar a la seu a les 7:07 del matí i en vaig sortir a les 11:07 del vespre.... d'aqui el mal de cames que tinc avui. M'agradaria donar les gràcies a tot.hom, ni que no em "toca" fer.ho a mi, gràcies als que heu estat en els bons i mals moments.
Estic molt contenta, segueixo pensant el mateix de l'ordre de la llista, però com és de llei, he de donar l'oportunitat de demostrar la valúa a algunes persones, ni que l'actuació d'alguns i algunes i la poca implicació durant la campanya, ja m'han deixat clar que no m'equivocaba.
Rés entelarà aquesta felicitat i satisfacció que avui sento, aquest gust per la feina feta i cumplida, demà serà un altre dia, demà, torno a buscar pis.
Pd: ahir vaig veure a la sala d'actes en Roger Pera.... mare meva qué guapo en persona i no vaig gosar ser "tonta" i dir a l'Ivan que m'el presentés!!! snnifffff, ser tan sensata m'ha de matar.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

te felicito y m felicito x la victoria..........a pesar d la altisima abstencion q m deja un regusto extraño en la boca...(como d desencanto)...enfin ahora a trabajar con las mismas ganas y la misma ilusion d siempre.
ademas volvemos a la normalidad y eso siempre s agradece¡

Anònim ha dit...

Avui estem tots amb aquest regust de la glòria i a la vegada...
Demà tornarem a la normalitat.
Sí noia, guapo, guapo! "Nosaltres" vam ser més agossarades i ens vam presentar sense cap protocol! Vaig parlar gairebé amb tota la família.

Anònim ha dit...

imagino que la poca implicació és de la noia que és la 12, que no ha aparegut fins al final de la campanya...

Tercera Edad ha dit...

xhola JOANA ya se ha acabado tanta faena ha ora queda la mas importante trabajar para que mataró este como siempre en cabeza de muchas cosas , hay gente preparada y con ganas de trabajar un saludo ENCARNA

Joana ha dit...

Nuria,
eso de la abstención es un gran problema, todos los partidos deberian mirar qué se puede hacer, ni que me temo que aqui en Catalunya la gente está algo saturada.
Glòria, hem guanyat, és el que compta no?.
Anònim....
aisss anònim... traspúes mala llet i és veu d'una hora lluny que em coneixes i la defensa que he parcticat d'acquesta companya.
No tinc per costum respondre anònims i menos si son així de cobrads i amb aquesta mala llet.
Doncs no, parlo de persones en un número de sortida segura, però no et donaré el gustet de dir noms ok?, apa que la teva mala llet et provoqui un bon mal de ventre!.
M'he quedat tan a gust...
Encara,
mi reina, eres estupenda!.

Anònim ha dit...

Joana, felicitats, aprofita, que el temps es fa curt i en un tres i no res ens trobem amb les generals i queda molta feina per fer i a molts que convencer, que si no fem res ens trobarem en Marianico a la moncloa.
Repeteixo, decanseu que us ho mereixeu, pero sobretot no desconecteu.

Per acabar Joana ets collonuda, veig que has adaptat el fem-nos confiança al fem-nos petons ( ho dic per en Pera)

Francesc Puigcarbó ha dit...

enhorabona, i ara a governar bé.

Joana ha dit...

El Talp,
soc una gran practicant de la campanya "un abrazo un beso", és meva... je je, soc sempre molt petonera.
gràcies, també et felicito a tu.
Francesc,
lo de governar.... ja no depén de mi, jo soc la "última mona" i ja m'agrada.
estic impacient per posar.me al dia amb les teves poesies....
Petonets.