dissabte, 5 de maig del 2007

Ara entenc moltes coses......


És clar... tant de temps pensant, com és posible?, ho diu en sério?, no veu els disberats que fà?, és creu un Dèu?, està "cuerdo"....
Ahir, amb les seves declaracions ho vaig entendre....
No ens volía posar a una guerra, anaba mamat, no ens va portar el terrorisme islamista, anava mamat, no va fer el "casorioreinal" de la filla, ens ho va semblar, el seu somriure no està tort, está, sencillament, mamat!!!.
Qui és ningú per dir a una ¿persona? com ell, que s'ha "codeado" amb les més altes i ¿dignes? autoritats, si pot beure o no?, evident, quan és va abraçar amb Bush... anava trompa!.
Ara entenc unes quantes coses més... o no?, que ho preguntin als familiars de la gent que ha mort per conduir begut o els han mort d'altres que ho anaven.
Exigeixo que li posin un poli que vigili quan condueix aquest impresentable!, encara que lo més segur és que porti un xofer que li paguem entre tots.... com el Rioja que prén.

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Molt bó, molt bó, moltbó!

Anònim ha dit...

Una falta de respecte total a les campanyes de la DGT per combatre la mortalitat en carretera.
Sí, pel que es veu... Moltes vegades ha anat mamat!

Anònim ha dit...

si es q no podia ser d otra manera........el aznarismo tiene q tener un problema d base,ahora ya lo se, se le llama ir pasado d copas...q triste¡¡ pero no carguemos todas las culpas sobre el mismo señor, q detras d el hay un partido q le apoya y q esta dispuesto a jurar en arameo x la buena gestion d su lider. Espero q despues del bochornoso espectaculo mis conciudadanos recuperen la memoria y lo demuestren votando con sentido comun.
perdona q conteste en castellano, pero son muchos años viviendo fuera
un saludo

El veí de dalt ha dit...

A veure si algun mosso l'"enchirona" per anar begut,sense cinturó i excés de velocitat. Seria tannnnnnt maco!

querida_enemiga ha dit...

Els hi fa un flac favor als del seu partit amb les seves declaracions. Jo ho vaig veure al programa Channel nº4 del Boris Izaguirre i l'Ana Garcia Siñeriz i vaig ALU·LUCINAR!! Semblava ben bé que anava tou, si senyora. Bé, pitjor per ells... Mentre que els mantinguem fora del govern, tot anirà bé, és clar.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Que és anar trompa?...qui anava trompa o sens trompa?...no entenc pas res de res, ni se de qui parleu.

El Rioja no és un natural de la Rioja?

Estic una mica espès últimament

;)

Bea ha dit...

Si es que... ells solets e sposen al lloc que els correspon...es retraten sense necesitat d'oposició...mare meva a on anirem a parar...

Isa ha dit...

Jo no podia creure el que estava escoltant, increíble que aquest individu fos elegit president del govern-