dimecres, 9 de maig del 2007

Anònims.... cobards d'amagat?...


Sovint hem comentat amb algunes persones sobre els anònims que deixen comentaris punyents als blocs, comentaris per una altre part bastant desagradables.
Poques persones deixen una opinió discrepant amb el seu nik o nom registrat. Però també sovint, s'hi t'hi fixes una miqueta, veus similituds, veus que alguns d'aquests anònims pertanyen a la mateixa persona, o bé també veus que algú, una mà negre, ha demanar suport si és atacat en algún bloc.
Al bloc de Imagina-ción, escriu un anònim, llargues parrafades i sempre bastant contundents i desagradables, almenys per mi, ell, Imagina, home educat i sempre correcte, respón i punt, a mi em posa a mil!.
Al bloc de Javier Naya, fà poquet i havia un anònim, ni que potser no ho és tant, que li preguntaba per el seu èxit amb les... quarentonas.... jo li diria que l'èxit d'en Javier passa per la seva correcció i educació, principal.ment, apart queda la seva magnifica capacitat amb la poesia.
Al bloc d'en Pere Pascual, Pic, sovint trobo anònims alguns dels quals respondria jo mateixa, donat que es nota molt la seva procedència i "canal".
I jo em pregunto.... no podem defensar les nostres opinions en públic?, jo ho trobo més correcte que no pas anar fotent canya i apa, tan feliços!.
Potser fem una trobada d'anònims i deixem que alliberin tensions no?.
És clar que.... quan opines, i dones la cara.... mai és agraït, també s'ha de tenir en compe!.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguda Joana, permetem discrepar.
Les eleccions son un acte de cobardia?
Que jo sàpiga el nostre vot es anònim.

Jo i molts utilitzem pseudonims, noms inventats, i no consider-ho que siguem covards, simplement no volem posar el nostre nom oficial.
Volem que les nostres idees es llegeixin amb llibertat sense cap mena de prejudicis.
El mes important en un comentari es la idea que es dongui no la persona que ho fagi.
Els comentaris sobre les cuarentonas, no es fruit de l'anonimat sinó de la mala educació i del minicervellisme.

Anònim ha dit...

Em sembla que "El Taplp" i jo anem pel mateix camí, de vegades també utilitzo pseudònims per deixar opinions, però no per atacar ni insultar.
I sí Joana, aquest "anònim" es repeteix més que l'all, i es mira tots els blocs! Al menys els socialistes!

Joana ha dit...

El Talp, benvolgut, i tant que et permeto discrepar, potser no he expressat bé el que vull dir.
Em refereixo, principalment, a les persones que vant sembrant mala llet i dient coses que jo, personalment, considero inoportunes o bé inapropiades.
Soc una dona oberta. d'ideies crec que bastant progressistes i accepto casi tot, però no la cobardia, segueixo sense saber si m'explico...
No tinc ni ideia de qui ets, ni que sovint tinc la sensació que tu sí saps qui soc jo.
Si he dit alguna cosa que t'ha molestat ho sento, no era pas la meva intenció, aquests dies no estic massa fina i potser, sols potser, jo, que presumeixo de ser un "llibre obert" aquest cop no ho he estat.
Duna,
ja saps, jo sempre dono la meva opinió, ni que de vegades potser per la meva "Pau interior" seria millor que no ho fes.
Petonets als dos.

Javi ha dit...

Moltes vegades, internet i l'anonimat van de la mà. I moltes altres vegades, l'anonimat i la mala llet també van de la mà.

Respecte a l'anònim que feia el comentari de les "cuarentonas", la veritat és que em va sorprendre bastant. Sobretot pel fet de que ni jo mateix tenia coneixement d'aquest suposat èxit. En tot cas, em va semblar un comentari de mal gust.

Joana, un petonet.

Anònim ha dit...

Hola família!
Doncs sí, els anònims tenen mà llarga per deixar comentaris de mal gust i insultar, fins i tot de rebot, com em va passar amb l'últim post teu, Naya. I això de les "cuarentonas..."

Francesc Puigcarbó ha dit...

Jo crec que si tu al teu bloc t'identifiques amb noms i cognoms pots rebutjar els anònims. De fet jo nmo m'hi encaparro, fins i tot quan vaig rebre el cllàssic que t'insulta i et diu catalanufo i tot aixó el vaig penjar el bloc. Es part del joc, de fet la gent que fa crítica constructiva gairebésempre s'identificva,avui en tinc un cas d'un senyor molt interessant. Luis Rivera.

Anònim ha dit...

De que et serveix saber que es diu Lluis Rivera si no el coneixes, la falta de coneixement no es el mateix que l'anonimat.
Quants monuments existeigen al soldat desconegut, això es vulgaritzar la tasca d'aquells que van donar la vida altruistament.
Nombrar serveix per crear divisió,distinció,clasificació, jerarquia.
Hi ha gent que necessita el reconeixement, jo no.

Anònim ha dit...

Joana tu una mica anonima ets, la gent propera sabrà qui ets, però molts que llegeixen aquest bloc segurament no sabran qui ets.

Anònim ha dit...

joana....... gente maleducada ha habido siempre, pero ahora con la opcion del anonimato ademas son crueles ........ya se sabe q el acceso a la tecnologia no siempre va unido a la sensatez.
no le des mas vueltas....
un saludo