dimarts, 20 de febrer del 2007

Ens entendrem?....



Des de aquest diumenge al vespre és al meu raconet, ni que ara no disposo de massa temps per ell, soc fora tot el dia, el miro il·lusionada, és com quan estrenes un amant, els primers contactes sempre son amb nervis i una certa vergonya, després, si funciona com cal, repeteixes i gaudeixes sense límits.
Se que amb ell hauré de tenir certa paciència, certa amabilitat, però també se que arribarem a ser un de sol, que amb lo tossuda que soc, arribaré a practicar certa dominació sobre ell i llavors... farem autèntiques virguerias!.
Us presento el meu nou ordinador, un imac, generació segle XXI..... ja us aniré explicant.
Per cert, des de aquest diumenge tenim un nou membre a la nostre família, Elmer és el seu nom, és un gos pataner adoptat a la Protectora d'animals de Mataró. Crec que hem fet sort, és afectuós i no fa gaire soroll. En Martí està encantat, ahir va fer 10 anys i aquest va ser un dels seus regals.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enhorabona pel nou ordinador! I felicitats a en Martí! Pels anys i pel gosset.

querida_enemiga ha dit...

Què monada d'ordinador!!

FELICITATS MÚLTIPLES, CARINYU!!

Tercera Edad ha dit...

HOLA JOANA es muy bonito el perrito Ya te veo paseando todos los días jaja dale felicidades al MARTIN y que cumpla muchos mas con esa madre tan divertida que tiene un saludo ENCARNA

Unknown ha dit...

Ahora ya tienes un autentico ordeñador de neuronas...
Espere veuret amb un ichat...