dijous, 1 de novembre del 2012

Massa temps que li dedico....

Però és que estic ben farta de llegir les estupideses que diu.
He escrit, més d'una, de dues, de tres.... vegades sobre la intolerància d'en José Bono, de que no se què fa al Psoe, de que el seu perfil, maneres de fer i actuar son del tot del pp, però no es cansa de dir bajenades ni de carregar, un cop més, tant contra el PSC com contra Catalunya. Pot ser que els implants de pèl li hagin alterat el poc cervell que te?.
Ahir, un company de Premià de Dalt, amb el que ens uneix una sintonia socialista molt catalanista, deia al seu Facebook que el Consell Nacional del PSC ha de fer alguna actuació.
No s'ens respecte com "una Federació apart", com a tals, s'han de respectar els acords pressos al nostre Congrés, que per això el fem i tenim els nostres estatuts i còdi ètic, però aquestos, tant espanyolistes, no respecten res.
I surt el Ibarra dien més tonteries, i la Chacón, i.... en fí, al final han aconsseguit que cada dia que passa m'agradi més en Pere Navarro ni que també penso que una mica de "bitxo" a la sang li aniria molt bé, almenys, ara, respón als "espanyolistes" de la branca "Wert".
Cal una actuació contundent, anys i panys que demano un PSC independent al Congrés de diputats i cada vegada que ho dic obtinc la mateixa resposta, apart d'alguna bronca, "Joana, ara no toca".
Doncs ara, més que mai toca, lluitar, contra aquests espanyolistes "trasnochados", barons que es creuen intocables i que cada dia, però cada dia! ens trepitgen l'ull de poll, apart de la moral, és clar.
Que discrepar NO és dolent, que encara som aquí, molts i moltes, no com d'altres que desapareixen a les hores baixes.
Ara, més que mai, s'ha de lluitar i defensar el que creiem.
Mentre, els altres gasten 271.000€ que pagarem entre tots i totes, en una campanya que és tot, menys institucional. I aquí no passa res! que demà segueixen desnonant famílies i com ara estem per la independència, no passa res.

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

el PSOE PSc actualment és can Garlanda, Joana.
Per cert, deien l'altre da a Rac1 que l'any vinent es desnonaràn un milió d'habitatges. O sigui que l'Estat té diners per ajudar als bancs i aquests no ajuden als qui no poden pagar.

Garbí24 ha dit...

el socialisme d'aquest pais necessita quelcom més del que està oferint per tal de sortit endavant, la garrotada ha estat molt gran i jo per mi que no serà la última si no fan un canvi molt radical.
Es hora de canvis inclús en el pensaments polítics hem de fer servir el cor i no el color que ens agrada.
Tot i així ho veig molt malament, ningú treballa pel poble, tots treballen per ells mateixos

Oliva ha dit...

CREC SINCERAMENT,QUE TENS MALA PEÇA AL TALER,I HAN SAP GREU.
JUGANT AMB BARCELONA