dijous, 22 d’octubre del 2009

Algú m'ho pot explicar?..


Fa uns dies em va trucar una amiga i em va explicar que la seva família estava recollint signatures per demanar l'indult per el seu fill, fa sis anys, jo no ho sabia, va tenir una "mala sortida" i va acabar a comisaria amb dos col.legues, sembla que havien robat a una persona i malgrat que el mateix afectat va declarar que aquest noi no havia participat del robatori, per comprar drogues, el jutge, ara, sis anys després, amb aquesta única falta, el vol portar a pressó.
El noi mai més ha tingut cap problema, em consta que és un bon fill, no justifico pas l'acció ok?, dic que ara, el volen tancar a la pressó, ja te dia d'ingrés i tot. Ara, que està casat, és pare d'una criatura i treballa.
Aquesta explicació i la pregunta al títol del escrit és.... el "senyor" de "l'alta societat barcelonina", Millet, pot campar, lliure, sense pasaport, cert, apa que li costarà gaire marxar amb un de fals!, deia, aquest "senyor" que fins i tot els casaments de les filles varen ser a càrrec de l'entitat que presidia, que ha "donat" molts diners, de moment sense justificació seriosa, segueix a casa, feliçment, al seu sofà, amb les seves obres d'art, les minyones, el llit calent i net, i amb un etern somriure als llavis.... ves a saber els motius i el què amaga aquest somriure!.
Justícia?... i una merda!
(Vinyeta de Ferreres sobre el 'cas Millet' publicada avui a El Periódico)

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Sempre dic el mateix, però em sembla que aquest senyor te agafats per els collons uns quants dels grossos. A veure qui te pebrots de posar-lo a la presó. Si comença a cantar.....faltaran diaris per cubrir tots els implicats.

Montse ha dit...

Era P.Pacheco, no, que deia allò que "la justicia es un cachondeo"? alcalde de no sé on... quanta raó tenia!!!!

Joana ha dit...

Tot això que passa ara ha passat sempre, ve de lluny i costa creure que amb tot el que ens sembla que hem avançat anem com els crencs.
De veritat que el matí llegir el diari posa de mal humor i molt!

Anònim ha dit...

Costa de creure que siguin impunes, sobre tot quan penses en alguna persona que la vida no l'ha tractat massa bé i, amb certa edat, encara van buscant el seu camí per la vida (i una feina).
Aquesta persona se li va endur la grua el cotxe (no és de Mataró, sí de la província de BCN), al anar a retirar-ho, no ho podia fer si no posava al dia certes "irregularitats" del vehicle; com la persona en qüestió, no disposava de diners per pagar-ho... Va perdre el cotxe! Com ho dic...
I després veus tota aquesta colla que ells i les seves famílies, tenen les espatlles ben cobertes... per si de cas.
Enrabia molt!
Bon finde, Joana.

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Evidentment que la justícia no és igual per tothom!!!!!! aquest individu a part d'haver robat milions actua com si no hagués passat res, i a sobre ens volen fer creure que no ha embetumat a "altes instàncies", amb aquest fet es denota que ens treacten a la gent com a IMBÈCILS!!!!! .... i a vegades penso que una mica d'imbècils si que ho som, ja que no som capaços d'organitzar cap manifestació, pública, per mostrar el descontent, si tampoc ho fem per queixar-nos de la crisi.....

Anònim ha dit...

Las personas que tienen cargos públicos se deben a un Señor, y solo a este se sirve, el Sr. Millet hizo lo adecuado para mantener ciertos políticos y partidos.
De esto, usted tiene que tener cierta idea de donde salen los recursos para financiar delegaciones locales de partidos i sus estructuras para poder hacer eventos i pagar sueldos de sus empleados.
Dicho esto, a un Señor de cierta edad no se le puede poner o llevarlo a la cárcel, y sí se debe de escarmentar a un posible delincuente que hace sufrir a una parte de la población que no tiene casi recursos.
Dicho esto, al Sr. Millet le obligaría a que diera clases en la facultad de Economía para formar especialistas en el mundo laboral de la banca.

Y de devolver nada de nada, que se lo ha currado, lo suyo seria que diera los nombres de los que están más implicados, al fin de cuentas todo es una corruptela mafiosa.

Ya esta explicado, supongo que no estará satisfecha.

Bartolo de Mataro