dissabte, 23 de febrer del 2008

Jo sí, però tu no....


Ahir al vespre no podia dormir, imagino que vaig a mil, aixì que després de provar tots els sistemes que conec per relaxar.me i veure que no funcionaven, em vaig decidir a xafardejar per la xarxa, els blocs que tinc pendents, alguns escrits que m'han fet arribar sobre l'avortament i que no havia tingut temps, premsa variada i noi... em trobo amb una sorpresa del tot inesperada a El Plural.Quina sort tenim de disposar de memòria gràfica, d'audio i escrita.
Fa uns dies, tant Rosa Díez, la traidora, per mi, com María Sangil, varen fer un victimisme total de les increpacions que uns joves els havien fet abans de les seves conferències. Vagi per davant que estic del tot en contra de "reventar" cap acte, la democràcia és per tots i s'ha de respectar, encara que ells no ho fan.
Total, llegeixo, i ja eren les dues passades, que Maria Sangil i Rosa Díez varen participar a uns insults i altres "lindezas" contra Josu Jon Imaz, li varen dir coses tan boniques com “asesino”, “cobarde” o “chivato”.
És a dir, jo et puc insultar i avergonyr, però tu no.
Això sí, malgrat que "la Chacón" i Zapatero han condemnat els atacs a Dolors Nadal, a la Díez i la Sangil, la culpa, per en Rajoy, és de Zapatero..... com no!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Noia, jo també he estat de les quatre a les cinc contant ovelles i xafardejant alguns blocs. Així tinc el cap ara!!!
A veure si també té la culpa en Zapatero del meu insomni... Com se la donen per tot!

Tercera Edad ha dit...

Hola JUANA espero que el sueño no te lo quite el pensar tu piensa que estas en la luna de Mallorca , tenemos tanta faena que hacer ,a mi me quita el sueño mis dolores jaja un saludo ENCARNA

Anònim ha dit...

Suposo que els reventadores dels actes del PP, deuen ser petits grups de radicals d'esquerra, però veient els resultats publicitaris que el PP treu dels mateixos, sempre penso que no m'estranyaria gens que darrere d'aquests actes estiguessin els ideòlegs del partit d'ultra dreta, establerts en algun despatx de les oficines de llibertat digital, per exemple.

El mateix vaig pensar en el seu moment amb l'atemptat que ETA (agència de publicitat) va perpetrar contra Aznar, amb una bomba que comparada amb la que li van posar a Carrero, semblava de joguina.

Nota als que puguin sentir-se ofesos: Sóc conscient de la meva demagògia barata.


Petons imagina

PS-Realment és difícil posar comentaris....

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Y ha esta "pescatera", (con perdón para las de verdad), la hemos tenido que soportar en el partido tantos años. No lo puedo enteder, por más explicaciones que me den..Un abrazo. Cerdanyola Califato Indepeniente.

Striper ha dit...

Eh Joana tu has vist algun cop un politic reconeixer la seva responsabilitat..