dijous, 20 de setembre del 2007

Viola, no passa rés !!


Aquest dissabte, si rés no ho evita, un dels més terribles violadors de la nostra època quedarà en llibertat.
Un cop més, cap jutge sensible.
Aquest animal, ho sento, per mi no te un altre nom, sols ha complert 16 dels 311 anys als que va ser condemnat. Argumeta l'Audiència que és "impropi d'un estat democràtic manternir.lo a la pressó" i que un condemnat ha de saber quan quedarà en llibertat.....
I les agredides? i les futures agredides?, ha quedat clar que aquest animal no està "reinsertat", que seguirà agredint i bó i així, el deixen anar?.
A quin cony de país vivim?, estarem de "sort" i la propera violació serà a un jutge o parentela propera i el tancaràn per sempre?.
Aixó sí, eppsss, calma, la Fiscalía diu que estarà "atenta" per si reincideix.... atenta com?, li posen un guàrdia a la pota del llit?.
No puc, de cap de les maneres, acceptar aquesta bestiesa. Algunes condemnes no poden tenir reduccions, si el màxim son 30 anys, doncs que els cumpexi punyetes!!, aquest paio és un terrorista de gènere. Amb una mica de sort quan surti serà impotent i podrem, les dones, un cop més.... anar una mica més tranquiles per el carrer.
És inconcebible per el meu pobre enteniment deixar anar un animal com aquest.

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

AIXÓ NO TE NOM

Anònim ha dit...

mira jo estic de acord que si es un malalt que no pot conviura amb la societat que tenim pues que el tanquin a un siquiatric sense posibilitat de sortir ja que no es pot (curar) que extrany que la majoria de maltratadors i violadors siguin homes
teresa

Francesc Puigcarbó ha dit...

la llei es molt injusta, a més aquest paio es un malalt,Joana, per tant s'hauria de recloure'l de per vida en un psiquiàtric.Quan al que diu aquest anònim (teresa) TE RAÓ, potser és perquè son el més animal dels animals.

Anònim ha dit...

Qué preferim:
Un inocent a la presó?
O un culpable al carrer?