diumenge, 1 de novembre del 2009

És la manera?...


Crec que no.
Aquest dilluns varem arribar a la feina i no varem poder entrar, un cop més ens havien tapat els panys amb una mena de silicona i ens havien enmerdat, mai més ben dit, la façana i les portes amb escrits.

De veritat, enmerdar la ciutat és la manera de reivindicar la llibertat d'algú?. La cosa és que no varem poder accedir a l'edifici fins les 9:45 del matí, va servir per conèixer gent que ni sabia que treballaven a l'edifici, entrem en horaris diferents i semblava ben bé, que estesim fent una manifestació.
Un cop oberta la porta, quatre panys que s'han tingut de canviar, apart del dineral em pregunto... han aconsseguit alguna cosa apart de fer entrar tard un munt de gent que només som treballadors i treballadores?, doncs no, n'estic ben segura.
Dijous vaig llegir a El Punt un escrit de Montse Tura, magnífic, i vaig saber qui son i qui és aquesta persona, no crec que li serveixi de res aquest merder, l'escrit de la "Tura", clar i català, com és ella.

5 comentaris:

Striper ha dit...

No no es la manera la mania de trencar i embrutatr el mobikliari urba i similars que son de tots tindria que esta mes perseguit i castigat.

Garbí24 ha dit...

la majoria d'emmerdades son de gent que tant els hi fa el resultat, lo que els hi agrada es fotre merder i prou. Molta gent d'aquesta es la que onple manifestacions on hi ha broca.

Anònim ha dit...

I van... Quina mania!!! No en sabia res, Joana.

Montse ha dit...

sense respecte no arribarem mai enlloc... i sembla que hi ha gent que no respecta res!

Toni Soler ha dit...

Ser tolerants amb la intolerància, molt bo l'article de la Tura.

Petonet