divendres, 11 de setembre del 2009

Tantes coses no puc entendre....



Prohibir.... fastigosa palabreja...
Prohibit això, però no això altre que sí pot provocar aldarulls i merder. El mateix dia! Qui mana a interior?, no ho fa pas bé...
De veritat, no hagués més valgut la pena deixar aquesta consulta en pura anècdota que no donar tantes "ales" als anti, i a favor, per acabar amb aquest lio?.
S'han implicat les més altes instàncies del país i jo em pregunto.... sabien on era Arenys de Munt?, el resultat és vinculant per alguna cosa?, doncs no, segur que no.
Per un altre costat, Montse, dius això quan saps que no en faràn... i mira que jo, militant d'aquesta Agrupació tannnnnnnnnnnnn tannnnnnnnnnnnn......, saps molt bé que et votaria, ets una candidata ideal.
I tu... Antoni, benvolgut, ves amb compte o et veig al carrer, ja saps... ser tan catalanista i clar.... ni que com gaire bé sempre, estic amb tu, és clar!
En fí... no entenc res... de res.... vaig a gaudir d'aquest cap de setmana tranquilet, espero. I que aquesta calma m'aclareixi un xic les idees.


5 comentaris:

Andrea. ha dit...

A mi que m'expliquin com prohibeixen que l'Ajuntament cedeixi uns locals per tal de poder a ter-me una consulta impulsada per una entitat (i que recordem que no és vinculant, (tant de bo ho fos!!!)), i si donen permis per fer una manifestació ultra...
No ho entenc... o es que potser no ho vull entendre...

zel ha dit...

Em sembla que no hi ha res per explicar i no ens entendrem mai...senzillament, som esclaus...

Striper ha dit...

Amb la prohibicio han fet propaganda sortiran consultes popr doquier i a mes ja es un tema martir.

Montse ha dit...

De vegades és millor no entendre-ho... sota pena d'entristir-se encara més.

No et deixis entristir! gaudeix d'aquest cap de setmana tranquilet :D

Josep B. ha dit...

No t'enganyis, això sols es sol·lucionarà quan PSC i PSOE no siguin el mateix partit.