dilluns, 7 de setembre del 2009

Va de putes....


Se què puc trobar molts altres calificatius per aquesta denominada "professió més antiga del Món", però a la fí, la paraula més coneguda i utilitzada, es aquesta.
Aixó és un tema molt complicat, molt!.
Prohibir, o no la prostitució, amb tot el que comporta, no és pas senzill, ni que tampoc podem tancar els ulls a lo què està pasant a Barcelona i d'altres indrets.
El que varem veure a les notícies, sexe en directe al mig del carrer, ens pot afectar el dia menys pensat, mentre fem un volt a la fresqueta del vespre amb els nostres fills Rambles amunt i avall....
No estic segura de què faria jo... prohibir sempre vol dir que algú, encara més que ara, s'aprofitarà i ho farà de manera il.legal d'aquestes dones.
Però i llavors?, regular?, crec que s'han de regular espais, no cal que siguin ghettos, però si llocs on les persones que busquen sexe de pagament hi puguin accedir sense muntar aquests espectacles.
Però molta gent està en contra d'això... un tema difícil...
Sempre he dit que mai pagaria per tenir sexe, no ho puc concebre, potser tampoc mai m'ha calgut, però si s'ha de posar un cert "ordre" i deixar que les dones que volen fer.ho, tinguin un lloc adient.
El que no podem, és seguir aixi.

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Jo estic a favor de la legalització , potser així s'acabaria l'esclavitut a que estan sotmeses la majoria.
Crec que s'ha d'erradicar el proxeneta , després la que vulgui lliurament vendre el seu cos , allà ella i els seus clients. En quant a la seva seguretat entre totes en tindrien de sobres per llogar un segurata a cada local . Tot legal i calers a la seguritat social , no com ara que tots es destinen a comprar més noies , drogues i vici .Tot i que mai n'he estat usuari , trobo que hi ha gent que potser ho necessita .

Joana ha dit...

No sé si legalitzant-la es solucionaria el problema de fons. En tot cas potser sí que els exemples d'Holanda o Brusel.les sembla que no s'hi està en contra. Sobretot el pacte entre qui compra i qui ven lliurament, d'adult a adult en unes condicions sanitàries i en llocs permesos.
És una realitat i amagant-la no desaparaeix el problema , en tot cas pot estar més controlada.

Josep B. ha dit...

El prmer gran problema d'aquest país és la indefinició, no sóc gens partidari de la prohibició però seria preferible a l'estat actuald'al·legalitat en que es troben.

Personalment seria partidari d'una regulació total, sobretot pensant en aquelles dones (i aquells homes, que també hi ha) que s'hi dediquen voluntàriament i no pensen deixar-ho, permetre que es puguin pagar una seguretat social i sobretot revisions mèdiques regulars.

D'altra banda perseguir amb mà de ferro els proxenetes i que no em diguin que costa tant de localitzar els bordells amb noies esclaves, que s'anuncien als diaris

I per acabar cercar la manera que cap dona hagi de plantejar-se entrar en aquest món.

El veí de dalt ha dit...

A veure si algun polític seriós agafa el toro per les banyes! Evidentment, crec que hauria d'estar regulat el tema, com ho estava abans de la Guerra i la primera postguerra. Ës tristíssim pagar per sexe; però més trist és veure éen quines condicions són explotades i en quines condicions i on ho fan les que ara es mouen per Barcelona.