dimecres, 30 de setembre del 2009

De ser mala persona...


En va parlar la Zel fa un parell de dies, com gaire bé sempre, vaig estar d'acord amb ella.
No tenia pensat parlar d'aquest tema, indigne al meu entendre, però avui, per desgràcia, he llegit aixó a El Plural:

Antonio Burgos: “Que las niñas de ZP eran callos horrorosos lo sabían en La Moncloa, pero ahora se ha enterado España entera. Son de salir corriendo".

Crec que poca cosa es pot afegir d'aquest tipus, és mala persona, ho demostra sovint i a més, sempre falta al respecte de tot hom, te la veritat absoluta!. Com poden permetre i publicar uns insults tant forts contra dues menors?.

La entrevista fa esgarrifar, entre d'altres "lindezas" diu: “Me explico, finalmente, por qué Zetaparo no quería que saliera la foto. No era por las niñas en sí ni por la leche que mamó la protección del menor. Era para que no viéramos al completo este retrato de familia. Monster”.

Les persones que tenim fills i filles adolescents, sabem com és de difícil que estiguin contents, dels seu aspecte físic, de si la roba cau o no bé, del pentinat... encara es busquen com a persones i fins que troben, més o menys, el seu estil, és difícil i complicat.

Calía aquest escarn públic de dues menors?, el defensor del menor no pensa actuar en aquet linxament públic?, no son tipus com aquests els que provoquen menors amb anorèxia etc?.

Diuen que es amant dels gats, deuen ser els únics animals vius que l'aguanten.

I aquest es denomina intelectual?, aquest és un barrut i un gilipolles!

La filla del polític McCain, en un escrit super sensat diu: "Ser hija de un político no se elige al nacer. ¿Qué les parece si les damos a estas niñas un respiro?".

Més clar l'aigua, quina culpa tenen aquestes nenes?, per ser filles de qui son, i per fer mal al seu pare, han d'aguantar tot això?. No oblidem que els fills dels polítics no han decidit ser.ho.


10 comentaris:

Joana ha dit...

Darrerament costa creure el que llegeixes i escoltes a la ràdio...de la tele no en parlo perquè ja fa tenps que no la miro, sí li trec la pols :)
Em vaig quedat de pedra qua vaig llgir sobre les filles d'en Zapatero. I qui ho ha esrit es quedarà igual i no pensen fer res per la indecendia del que es publica?
saèrduda i garratibad amb tanta mala educació que corre en certes esfres anomanades "d'intel.lectuals".
També últimament he sentit a la ràdio com lucutors "joves" tracten a les dones de 40-50 anys amb un cert despreci...om si anessin de, etc. Una altra falta de respecte que penso fer constar per escrit a l'emisora en què ho vaig escoltar.
En general s'ha prdut la coherència i el bon fer. M'indigno qua penso que se suposa que "els professionls" han de donar exemple.
Bon dia Joana!

Joana ha dit...

Ostres el teclat se'm menja lletres....
Perdona"
"esmaperduda i garratibada" "indecència"...

Anònim ha dit...

Voldria parlar de PERSONES, algunes son lletges i altres maques i boniques, tot i així la gent en general fa burla de tot i més.

No passa res en pensar i dir que tal o qual persona no és prou afavorida i lletja, o te alguna característica determinada que fa que en surti algun acudit més o menys graciós i desafortunat.

Parlant clar, aquelles dues noies son lletges amb ganes siguin quin siguin els seus progenitors, per dir jo això, no deixarà de sortir el sol cada mati ... no més faltaria !!.

I com soc jo? Dons com la gent vol veurem a cada moment i circumstancia ... diguem que resulton i poca vergonya amb masses anys al damunt.

Ah !!! (http://llddona.blogspot.com/) Els carretons quarantons existeixen, i tots ells/es son ja desapareguts plens d´arnes i corcons.

Garbí24 ha dit...

Qui escriu aquestes salvatjades no te en compte que les revistes acabaran a les mans de les nenes? i que al cole els faran la vida impossible?
Això no es ser periodista això es ser un fill de.......

Striper ha dit...

Be crec que mereixen un respecte tans sol per ser menors,

Montse ha dit...

Una vegada, xerrant per un xat, un impresentable deia que ell només parlava amb noies fins a 35 anys, que "los callos no le interesaban". Ell confessava tenir-ne quaranta llargs.

Evidentment, jo ni li vaig dirigir la paraula, virtualment,és clar, però si l'hagués tingut al davant li hauria dit tot el que pensava (o senzillament l'hauria ignorat).

Una mica és el que m'ha passat ara llegint aquest comentari de l'Anònim al teu blog, Joana.

Si m'ho permets, li respondria que d'entrada, anar anònimament per la vida és lleig.

I a partir d'aquí, dir-li que parlar de carretons quarentons arnats demostra molt mal gust.

Arare
Cinqüentona, sense arnes i per damunt de tot, persona.

p.d.- A mi no m'agrada la política que fa Zapatero, malgrat que un dia hi vaig confiar (innocent)

Però "lo cortés no quita lo valiente" i les seves filles són com són i no com a alguns els agradaria que fossin.

zel ha dit...

Si, dones i homes que correu per aquí, Joana, sort de vosaltres, que no em sento un "bitxo raro", sense buscar-ho he llegit coses molt greus, de denúncia, la veritat.
Pobretes...

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Primer, és evident que cadascú és com és i vesteix com vesteix, ens agradi o no. EL respecte a la persona és el primer.

Segon, jo em pregunto, si fa uns anys l'ex-conseller Milà va haver de dimitir per haver portat els seus fills a volar amb helicòpter, que hi feien les filles de ZP amb una trobada de l'Obama?, no, no frivolitzo, però la líniea entre els temes personals i els temes de càrrec públic, és molt difícil d'establir, i depen de com es miri.
Per mi és el tema important, no la forma, sino el contingut.

Toni Soler ha dit...

Que són nenes.

No puc entendre a persones que es donen un aire tan cultural, fotografiant-se envoltat de llibres i alhora tinguin una moralitat tan baixa.

salut Joana

Anònim ha dit...

Efectivament els pares i mares no podem ser responsables de, per exemple, com vesteixen els nostres fills. Ja hem parlat d'això alguna vegada, potser per la roba que porta el meu fill, algú li donaria almoïna pel carrer, però és la seva manera de ser i de veure i viure la vida. No és ni millor, ni pitjor que el que porta "traje" i va ben enclenxinat!