dimarts, 1 d’abril del 2008

Disciplina de partit.......



Nou del matí, comença la sessió, va passant l'estona amb un càntic ritual i gaire bé aburrit, noms i més noms i de cop, el meu..... Joana Torres, un NO contundent i clar surt de la meva boca, tant alt i contundent que mitja càmara s'ha girat a mirar en veure de quines files sortia el no. Alt i clar he repetit, NO, i he tornat a seure tant tranquileta mentre un murmuri insistent i desaprovador s'eixecava entre les meves pròpies files...

He quedat tant satisfeta en votar NO al nomanament de Bono com a President del Congrés de diputats i diputades, no amb el meu vot, que he seguit dormint tant feliç. Com puc donar suport a un home que viu al segle XIX i que a més ha manifestat el poc "talante" democràtic i la falta de sensibilitat amb la resta d'Autonomies d'aquest país?.

Aquesta coneguda frase, i gens respectada per mi, disciplina de partit, m'ha provocat un mal somni, però no per això menys real, no puc votar contra el meu cor i el poc senderi que tinc, per aquest motiu mai serè política.

Recordeu, una pedreta a la sabata també pot tocar allò que "no" sona.

9 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Oi … que sembla de dretes aquest Senyor? Potser esta desorientat i no ha trobat el seu camí.

Jessica ha dit...

Una gran ovació per tú, Joana, per portar al Congrés la sensibilitat de molts de nosaltres, per dir a la teva weblog allò que molts de nosaltres pensem, i per votar en conciència i no per disciplina de partit. Moltes gràcies, Joana.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, yo llevo ya tiempo enviándole a diario un correo a nuestro "amigo Blanco" a su blog, pero ni caso, me desahogaré en el tuyo ¡¡¡¡¡¡¡BONO DIMISION !!!!!!!!
¡¡¡¡¡BOBO (PERDÓN) BONO JUBILACION!!!!!
UNA AUTENTICA VERGÜENZA, COMO NOS HAN PASADO POR LA MOLA AL PSC.¿Sabes si alguien ha dicho ni pio? Definitivamente si esta es la sensibilidad que tienen con nosotros habrá que pensárselo. Un abrazo.

RGAlmazán ha dit...

Joana, no te conocía he llegado a tí por Jessica, que te cita en su blog. Me parece la tuya una decisión valiente y comprometida. Desde luego yo no puedo hacer otra cosa que darte las gracias desde la izquierda por no votar a alguien como Bono. No hace falta decir por qué. Todos lo tenemos claro.
Muchas gracias, Salud y República

Anònim ha dit...

A mí me parece lamentable tu comportamiento, en un doble sentido: primero, por el propio hecho del voto negativo; segundo, por tener que hacerlo público. ¿Se trataba de hacer méritos o de hacer daño al PSOE? Te advierto de que así empezó Rosa Díaz...

Napoleón Bonaparte ha dit...

Ayer quedó claro, el poder del psc, en Madrid. No se a que esperáis.

Un saludo

El veí de dalt ha dit...

Entens perquè no voto PSC ara?

templario virtual ha dit...

Joana la política en si és conflicte. I el que tracta de solucionar a la política son els conflictes de la millor manera possible. No només s'ha de pensar amb el cor i amb els sentiments sino també amb el cap. Saps que els nostres companys de la direcció del PSC no son tontos i hauran sapigut negociar amb el PSOE. És un mal menor el fet que Bono estigui a la presidència si tenim a Teresa Cunillera de Vicepresidència. Hi ha temes més importants a negociar que qui seu de presi al Congrés. Els de CIU només pensaven amb la bandereta com el senyor Bono. Nosaltres hem de pensar en donar resposta als problemes dels ciutadans. El vaso se puede mirar medio lleno o medio vacio però com diu Montilla volem fets i no paraules. blogger Templariovirtual

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Templario virtual: todo eso es la rutina de siempre, eso es lo mismo que vendia Pujol. O como el lema de la guardia civil "Todo por la patria", pero te olvidas algo, todavía existe una cosa que le llaman "dignidad". ¿Te suena?