dimarts, 29 d’abril del 2008

Espe.....això si que no!

sanidad

Capellans als comitès ètics dels hospitals?, i amb vot?, em nego en rodó!!
On s'ha de signar?, ni vull pensar en les barbaritas que poden cometre contra les persones, contra la dignitat en la mort, ja prou difícil ens ho posen als que estem a favor del Testament vital, els que no volem allargar la vida de manera innecesària perquè ara aqests, que estàn en contra de casi tot, no oblidem que encara tenen un llibre de capçalera de fa dos mil anys, ens compliquin més la vida. Aquests han de decidir per mi?, no no i NO, que ho faci el metge i la família, ells saben el que jo vull. Com diu Zerolo, inadmisible!.
Si això fos per llei, per quin motiu no d'altres religions?, exigeixo un Lama, un Imam i un Rabí a tots els comitès. Ningú creu ja que som en un Estat aconfessional?, doncs què cony feia una creu al costat de la Constitució el dia que varen pendre possesió els ministres?.
Defenso tot el que eviti dolor, patiment descontrolat, si podem ajudar a algú a morir de manera decent, per quin motiu cada cop fan coses més bèsties?, la Espe, sense cap dubte ha perdut el poc senderi que tenia. I mira que com es pot pensar, aquests dies que ha fet merder a can pp, he rigut, tanta dictadura als partits no és, ni pot ser, bona, però també he pensat en el Refranero Español, Cuando las barbas de tu vecino veas pelar.....
I és que no oblidem, qui mou fitxa no surt a la foto i dels que manen... ben poquets les mouen!.
Qué pais señor... qué pais nos ha tocado sufrir!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si el llibre da capçalera tingués el títol com el llibre que estàs llegint... potser m'ho pensaria.
Mentre, no!

Francesc Puigcarbó ha dit...

calla, calla, ja em veig ressant el rosari cada tarda com quan era petit. Si guanya la Espe hi és clar.

querida_enemiga ha dit...

De debò que el que passa en aquest país amb l'Esglèsia és de jutjat.