dimecres, 2 d’abril del 2008

Ahir em va fallar....

Ca La Joana a Castellar de n'Hug
Vaig voler descriure un somni, poder votar NO a Bono com a President del Congrés de diputats, vaig intentar descriure la situació com jo crec que la viuria, però m'ha fallat, segons sembla i per les respostes rebudes, m'ha fallat, la paraula.
Alguns han interpretat que soc diputada, uffff no pas, d'altres que soc valenta, home, una mica "tirá palante" si, fins i tot, un anònim, com no, diu que publico el meu vot per fer mal al psoe.... vaja, quin poder tinc no?. Em compara amb la Rosa Díaz... je je, el que fa escriure sense conèixer les persones, comparar aquesta "tipeja" amb mi....
Si volgués fer mal al psoe, no hauria fet una campanya com la de fa tants pocs dies, casi sense horari, que m'ha deixat esgotada, que encara ningú ha dit gràcies, per més que sigui la meva feina és de "bién nacido ser agradecido", una campanya on he posat, com sempre TOT, però no acostumo a penjar medalles del meu pit, com d'altres, que s'apropies de la feina de la "plebe", el meu canalilllo no li calen guarniments, mai faria mal al psoe, si ho fes, per "coletilla", ho faria als meus, el PSC.
Per cert, soc molt més respectuosa que no pas el "senyor" Bono, respecto la seva elecció, encara que seria sense el meu vot, ho sento, pertanyo a les minories i sabeu?, no em sento pas malament!.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant Joana, la llibertat de pensament és la més pura, et poden criticar, et poden fer callar però MAI et podran fer que canviïs de pensament.

Ahir a TV3 al preguntar sobre el Sr. Bono el 95% dels que van votar deien que no volien Bono, per tant qui et critica, critica a la majoria "absoluta".

Que tornis a opinar al blog vol dir que ja estàs bona... jejeje i els virus no t'han afectat. Ja quedarem per fer un café.....

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Todos los que pensamos así de BONO, estamos convencidos, de que personajillos de ese tipo, no deberían estar en la política y que son ellos los que se callan, los que sí le hacen daño al sistema y al partido y si me apuras a la democracia.Algunos entienden la obediencia ciega, como la mejor forma de servir a un partido.Espero que a partir de ahora todos los diputados del PSC, hablen el catalán en las cortes, a ver que hace el guaperas.

Anònim ha dit...

Joana, tots sabem de la teva entrega al partit i de com treballes (sempre a l'ombra) a les campanyes.
Ets un bon element!

Napoleón Bonaparte ha dit...

No creo necesarias estas explicaciones sobre una opinión sobre Bono. Tema preocupante. No veas como está el patio, barrunto. Un saludo

P.D.: Sigue así, no cambies

Jessica ha dit...

Joana, et demano disculpes per la part que em toca, ja que em sembla que la confusió respecte al teu vot somiat va partir d'una equivocació per part meva.

Vull dir-te que estic totalment d'acord amb el què dèies al post anterior, i que si jo hagués tingut seient al Congrés dels Diputats i Diputades, també hagués votat en conciència NO a Bono.

Sento el que la meva confusió t'hagi pogut ocasionar.

Una abraçada molt forta i ens continuem llegint.
Jéssica

Napoleón Bonaparte ha dit...

Esto no era aquel, que se puso medallas del ejercito, él sólito. La del mérito del ejercito y llevaba un mes y medio en el cargo. Eso solo lo hace un gilipollas integral con su correspondiente certificado acreditativo,que lo debe tener colgado en su despacho.

Recuerdo una entrevista cuando dejó la política, por su familia. Ya vemos lo que ha tardado en medrar en lo público. A lo mejor esperaba que en su retirada, recibir ofertas de empresas y como nadie lo llama, decide ser el presidente del congreso. Y me temo, que lo decide él solito. Y por alguna razón (temas internos del partido), se le pagan los favores recibidos.

Al menos nos queda el consuelo, de que ha sido el único, que ha necesitado dos votaciones y por mayoría simple. Es todo un record en la democracia.

Luego esa forma de ir siempre hablando, haciéndose el humilde, el buena persona, es de una demagogia brutal.

En fin, os costará votos. A ver lo que tarda en ponerse otra medalla por que aquello, fue vergonzoso. La tuvo que devolver. Lo nunca, visto.

Un saludo

Pipero ha dit...

No ens amarguem!!!... penseu que si ara ens treuen el Zaplana i més tard l'Acebes... qui serà un dels nous protagonistes del Polònia????
(JEJE)

Més val pendre-s'ho així, al cap i a la fi, "presidente del Congreso" és un càrrec institucional i no polític, o sigui que poc mal podrà fer (espero).

Striper ha dit...

algu que coneix aquest mon de blocs i politica em va dir un dia que moltisims blocaires del PSC , feien crtica a desicions i posturas oficials i m'alegro que sigui aixi. Jo al Bono ni en pintura.

Isa ha dit...

No val la pena fer cas de paraules desencantades. Petons.