dissabte, 1 de març del 2008

Punto "canalla"...



Ahir, per fí, vaig poder dinar amb "les Divines". Dinar ràpid, jo havia de tornar a la feina i en Pau i l'Octavi també. Però va durar suficient estona per "oblidar" la mala llet i fins i tot el cansament.
Reconec que els 6 que erem ahir, una de les amigues no va poder venir, doncs fem cert soroll, varem riure molt i apart, estem del tot còmodes i tranquilets junts, cosa que permet veure volar petons per sobre la taula i mans per sota.... això sí, les noies res de res, ells tres no paren!.
A mig dinar varem poder observar, sense cap dubte, que quatre joves que dinaven al costat nostre no parlaven, només escoltaven la nostra conversa, cosa que va provocar més d'una cara vermella, la meva la primera, com no!.
Sempre, com és evident, acabem parlant de sexe, de si tu tens o no, de si bé o malament, recordem que tots sis vivim sense una parella a casa, fem el que podem o ens deixen :).
Total, tant a ells com a elles, menys a mi, els agraden els homes amb un "punto canalla" i aquests dies, que he parlat bastant amb un estimat amic sobre aquest tema, per motius que no venen pas al cas, no ho puc entendre, ni crec que pugui mai.
Volem una parella que sigui "dura", això vol dir que ens engany i ignori o senzillament que sigui "dur" al llit?.
Una de les amigues diu que busca un "tigre", que els gatets a la terrassa..... no acabo d'entendre això, no pot ser un home contundent on cal, i decidit, i a la vegada ser carinyòs?, cal que ens ho faci passar malament?. Reconec, fins aqui arribo, que segons quins tipus doncs tenen molt de "morbo", per exemple en Dani Martín, de El Canto del Loco, en aquest vídeo està... ummmm....però tenir.lo a casa...
Total, el debat, com sempre, acalorat i decidit, això sí, riure, varem riure per els propers dos mesos!.
La tarda, ahir, malgrat tot, ja va ser una altre cosa..... i avui, com algú em va dir ahir, tard al vespre.... Joana, treu el PSC del teu cap, avui res de PSC... li he fet cas....
I avui, soparet i ball a Las Cuadra de Calella, a moure el cul!.

6 comentaris:

Maite ha dit...

Saps Joana? aquest video que has posat del Canto del Loco, mes ben dit, de'n Dani és el que va cantar, ell sol en català a la marató de TV3 de l'any passat que anava sobre el dolor cronic.
La cançó m'encanta, ell va fer un gran esforç cantant-la tota en català (encara que no s'entenia gaire) pero jo valoro moltissim l'esforç que ell va fer.
I si, també penso que està com un tren i no em faria cap nosa a casa,
Un petó Joana

Maite ha dit...

Ah!! Joana, per cert he obert un nou bloc per tota la gent que vulgui fer-hi comentaris i canvis d'opinions i si més no explicar com viuen la Fibromialgia, a mi em va molt be compartir les meves experiencies.
Com que tu coneixes molta gent, a veure si en fas una mica de propaganda.
Merci, Joana

Maite ha dit...

Soc un desastre, ni tant sols t'he dit el nom del bloc, es diu:
dolorcronic.blogspot.com

Striper ha dit...

No tinc cap dubte que d'aixo del " Punto Canalla" la meva primera novia (jo 13o 14 anys) va marxar amb un d'aquets es clar que jo tenia " el punto timido idiota", vinga deixa avui la campanya i done alguna volta per els blocs. Ptons guapa, que un ocellet em va dir que ho eras.

Dan ha dit...

Dur, però tendre, canalla però legal, fiable però amb un racó fosc.
No demaneu poca cosa!!! Com es fa tot això?

Anònim ha dit...

Cada cop tinc més clar que si la majoria de dones no busquessin aquests "canalles", s'acabarien moltes agressions, "qui juga en foc es crema". Quan aquests individus treuen la part "canalla" elles es queixen!!!
Estem en una societat on ser "bon tio" ho confonen en ser tonto.
Be, malgrat tot crec que hi ha dones realment sensibles i sensates!!!!.... el problema és on estan amagades ...... jejeje