dissabte, 16 de febrer del 2008

Mataró bus....


Estic tipa!
Però tipa de veritat, fins els pebrots!.
Portem una semana insufrible, però del tot.
Els "sujetos" conductors han penjat a les parades un cartell on molt cínicament ens diuen que estàn demanant millores per els usuaris, una puñeta!
Dimarts al migdia el 3 va passar 15 minuts tard, dos junts, fent conyeta els dos conductors i ara t'adelanto jo, a Santa Anna, ara m'adelantes tu a la Ronda Cervantes, això a les 12:30 del migdia.
Dijous, dos vegades, va passar el bus cinc minuts abas, vol dir que els que arribem justets el varem perdre i apa! 20 minuts més a la parada.
Ahir, el de les 8:06 a Sta. Anna va passar a les 8, és clar, venia vuit. Com que sols erem tres dones al mateix i les tres baixavem a Rocafonda, el conductor va venir a 10 per hora tot el camí.
Ara, acabo d'arribar i estic del tot emprenyada, el de les 13:48 no ha passat per Santa Anna, quan ha vingut el 1 de les 14:05 li hem preguntat i sabeu què ha dit?, que preguntem als polítics que ara estàn en campanya i ho prometen tot!.
Aqui si que he esclatat del tot, li he dit i a veu de pito, senyor vosté no te vergonya!, com pot dir això?, son els politics els que condueixen?, estàn fent una vaga encoberta, no tenen vergonya!.
El paio s'he enrigut sense cap mirament de mi i ha arrancat, els de la parada, 14 persones esperavem el 3, tot cabrejats. Quan arriba el 3 de les 14:06 i increpen una parella al conductor a dit, cridant, que ell anava a la seva hora i que 1:30€ no dona dret a increpar ningú.
Estàn fent una vaga encoberta, els bussos van bruts de pebrots, ho vaig comentar al regidor "en funcions" ja fa setmanes i segueixen igual o pitjor.
Això sí, han apujat el bitllet un 10% i els usuaris seguim maltractats i sense més remei que esperar. I a mi la nómina un 2,5%.
Per acabar de arreclar el tema porto 10 minuts amb el telèfon a l'orella trucant al 010 per fer una queixa, em surt directe una musiqueta i no m'atén ningú!. Amb lo car que és i diuen que no ens queixem, però serveix d'alguna cosa?????.
Això és la ostia!.

6 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No és l´ostia, això no te nom, ni si li pot posar, molta gent s´omple la boca de demanar el transport col•lectiu per no fer estralls a la natura, posant com excusa la sensibilitat del respectable per no se que interessos.

Molta poca vergonya tenen algunes empreses, i no diguem els seus treballadors (si és que ho son) per aprofitar-se de la seva posició privilegiada.

En el meu cas, per poder anar a Bna amb tren, tinc que desplaçar-me a Tgna i pagar un parkin amb preus abusius, clar que l´estació de Valls ja esta en via morta com aquell que diu i lo més important ara per ara és l´ave dels trons.

Dons res, paciència i saliva

Anònim ha dit...

Sí, mira; també tindrà culpa el govern d'això. Hi ha impresentables a tot arreu!
Jo l'hauria preguntat el nom a aquest paio...

Anònim ha dit...

Estan fent una vaga de zel. T'explico, aquesta setmana volia arribar a casa més d'hora i després de recollir al Martí vaig estar esperant l'autobús. Ja havia vist els cartallets que dius i quan passaven 10 minuts de l'hora vaig trucar el telèfon del Mataró Bus.
He de dir que el noi que em va atendre molt amablement, però jo li vaig preguntar si es que estaven fent vaga i em va dir que no, que el que estan fent es seguir las normes "al dedillo" i això vol dir no córrer més del que toca, estar més temps a la parada perquè els que han entrat puguin acomodar-se, etc.
Al final vaig tenir que pujar caminant fins a casa, perquè l'autobús més pròxim estava a 15 min (i en passaven 10 de l'hora), això vol dir que ni compleixen els horaris ni res de res, tot per reivindicar que el horaris i tot està malament, però a mi ja em sembla malament que en segons quins horaris hàgim d'esperar 20 minuts entre autobús i autobús.

En definitiva, totalment d'acord amb tu en que estan fent una vaga encoberta i com sempre els perjudicats som el usuaris.

Anònim ha dit...

socorrs ara tindra la culpa el 010 per favor que he començat i entran tot de trucades posan-nos a caldo i que et dire oficialment no se sap res dones les explicacions que pots i tambe pases una queixa si el usuari vol, lo de la musiqueta no et puc dir res encara no ser com es fa
teresa

Montse ha dit...

caram!!

Isa ha dit...

Si és que... de gent maleducada hi ha a tot arreu.