dijous, 14 de febrer del 2008

Mare dolenta?....


Avui m'he sentit la pitjor de les mares, però la pitjor del Mon!.
Avui he deixat en Martí sol a casa, sols tres hores, però em sento fatal. Mai he deixat els nens ni per anar a comprar el pa.
He baixat el camí a la feina, si de cas una mica més lleugera. A la cantonada on ens despedim cada matí, he fet parada, com si ell fos al meu costat. He seguit fins la Pl. de les Tereses a tota marxa, i quan feia 10 minuts que era allà, vol dir 35 que havia sortit de casa, ja he avisat que trucaba a casa.... la meva companya encara riu.... m'ha dit: Joana, truca les vegades que faci falta si has d'estar més tranquil.la.
Ja se, la propera setmana fa 11 anys, és sensat i te clar quines coses no ha de fer, però.... ostres tu, com algún mestre em vulgui raonar la vaga... avui mossego!.
Total jo l'he trucat dos cops, i ell a mi ún. En tres hores.... després ha marxat amb el seu germà gran i ja estarà acompanyat fins les 8 de la tarda, moltes mares no ho tenen tant bé com jo, ho se, però... segueixo pensant que avui he estat la pitjor mare.

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

me'l podries haver deixat a casa, la Nuri els tenia a tots quatre. Ai, el dia que les iaies es plantin, s'aturarà tot com deia ahir una a Cat radio.

Dan ha dit...

Un dia o altre han de començar a córrer solets. Amb onze anys i una vaga de mestres era un bon dia. segur que s'ha sentit tot un homenet.

Striper ha dit...

Dona jo crec que no, que ets una bona mare.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ets una mare exemplar!
M'ha tornat a passar el d'ahir, disculpa.

querida_enemiga ha dit...

Si confies en ell, has fet bé. Segur que no t'ha deçabut.

I no, no crec que ningú et pugui raonar aquesta vaga de profes. Ahir vaig intentar assabentar-me de les seves raons tant a Rac1 com a TV3 i no ho vaig aconseguir.

Vaga preventiva? No voler ser avaluats?

Sento si haig d'ofendre a possibles mestres que ens llegeixin, però això és el que més es deia en els mitjans... I no em sembla gaire 'sensat'.

Montse ha dit...

Amb onze anys... crec que no havies de patir tant. Hem de fer que siguin autònoms, Joana.

Estic segura que ets una gran mare!!!

petonets

Isa ha dit...

Jo no et raonaré la vaga no sigui que em mosseguis :P Però la vaig fer i segurament la tornaré a fer quan es torni a convocar.