dimecres, 21 de novembre del 2007

La lladre de bosses....



Baixo tota sigilosa per Sant Francesc d'Assís, miro a un costat i a un altre en arribar a Santa María, no veig ningú, m'acosto poc a poc a l'aparell, faig una estrabada ràpida i segueixo com qui no vol, amago el meu "tresor" al meu bolso el més ràpid possible i segueixo lleugera per la plaça de l'Ajuntament. Enfilo el carrer Sant Josep i ja he aconsseguit perdre la vergonya del meu delicte.
Arribo a la Plaça de les Tereses, allà repeteixo l'operació, aquest cop ho passo pitjor, veig unes iaies ocioses que m'observen amb mala cara, és clar, robo a la vista de tot.hom i ni m'espero que sigui fosc!!.
Passo lo més ràpid que permeten les meves cames i m'amago a l'edifici on treballo, ostres tú, estic vermella com un perdigot!!.
I qui te la "culpa"?, doncs el meu "estimat" Ajuntament, aquest que ha decidit no possar bosses per caques de gos a cap carrer, ni que alguns, com el Carrer de Mata, sigui un autèntic "pipi-can", diu que sols en posen a les places... cony si prop de casa no en tinc cap! i la única que tenim, Plaça de la Brisa, estàn prohibits els gossos, per tant a Can Pijos no s'hi posa tampoc aparell de bosses.
Queden tres solucions, o bé no collim la merda, cosa que mai faré, o bé anar per Mataró com una "lladragota" prenen bosses dels aparells que trobo per el camí o li poso al gos un bolquer.
Total, em sento com una "manguis".


7 comentaris:

Ferdinand ha dit...

Tu no fas res malfet. Et pots justificar si algú et demana perquè ho fas. Un lladre no es pot justificar, sino es en casos extrems.

Anònim ha dit...

Segur que aquest escrit teu arribarà al responsable de l'Ajuntament de la teva ciutat, i et farà cas. Això rai! Té sol·lució.
Mentre només robis bosses, cap problema.

Isa ha dit...

Jajaja... Això no és robar, és ser una bona ciutadana! A sobre que et preocupes d'anar a l'altra punta a buscar les bosses per recollir els excrements del teu gos!

Anònim ha dit...

Ets una bona ciutadana!
Tant de bo tots els amos de gossos fessin això de "robar" bosses!
Pots continuar "bordant"!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Joana! robar és una altra cosa. I mira, si tots en robessin no hi hauria els residuus que hi han pel terra.

Jobove - Reus ha dit...

em entrar a donar una ullada

salutacions des de Reus

Anònim ha dit...

Jaja, està molt bé això de retirar les cacas dels nostres amics, però també cal donar facilitats perquè no estigui tot el pis fet una caca, que en qualsevol moment et duus unes "mitges soles" en les sabates i això és una putada.
Un petó