dimecres, 3 d’octubre de 2007

Ho pots imaginar?....


Un pais, Espanya, governat per el PP?, podeu imaginar més bestieses de les que escoltem aquests dies, de precampanya brutal i insensata?, podeu imaginar un partit al govern que la seva máxima preocupació és l'imne d'Espanya?, una gent que sols tenen un argument de campanya i una sola frase, és clar que ells sempre és tot a una!, la culpa és de Zapatero clamen indignats!. Els llumins que cremen les fotos dels Borbons també les encén ell?. Tota aquesta "inseguretat" que venen, aquesta campanya contra Catalunya és una vergonya absoluta. Imagineu un país on ell sigui president?, quina por....
La insensatesa, la política bruta i barruera, un cop més, s'ha instal·lat a les nostres vides, als nostres noticiaris, i jo, que m'he de protegir davant tanta inmundicia, sols llegeixo per sobre el diari, sols miro de reull la tele, sols espero, impacient ja, que pasi el març, que perdin i si és posible estrepitosament, estic fastiguejada de l'oposició que ens ha tocat patir, estic, realment TIPA. I no ens queda res!!.
Ara, pasades les properes, es preguntaran tots plegats.... com és que la gent no va a votar?.... Tan fer país, tant separar els bons espanyols i els dolents... som dolents els Catalans?, però bé volen els nostres calers punyeta!. Ja ho vaig dir fa un any, la España ráncia y de pandereta...
I tot per cremar unes maleïdes fotocòpies, Si haguessin de tancar tot el que crema alguna foto....
( Jo no m'arrugaré mai, la mala llet que em fan agafar aquests fatxendes em manté molt tersa!).

9 comentaris:

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Joana,
jo també tinc la sensació que no sóc d'aquest mon quan escolto les bestieses del PP.
La crema de fotografies penso que és un mal ús de la llibertat d'expressió, però els "altres" han portat un trailer de camiò de bombers per apagar una espurna...i així s'ha desfermat la cosa.
Sort que en Ibarretxe ha distret una mica al personal...
petons
Assumpta

Ferran Genis Traveria ha dit...

Un meu parent em deia l'altre dia mentre passejavem... bé, em deia: quan vivia en Franco viviem sense aquesta crispació politica que hi ha ara, viviem millor, més alliberats. Bé, jo li vaig contestar que ell vivia millor perque tenia 20 anys! ara s'ha fet gran i troba a faltar la joventud. No, però a part d'aquesta anècdote estúpida, he de dir que tens rao. Quan era més jove no m'agradava la política perquè els polítics no feien soroll, ara no m'agrada perquè els polítics en fan massa. Els extrems radicals del Pp fan por, però a mi també me'n fa aquell ximple que va cremar la foto. Com veus no hi entenc gaire en política jo, només sé que el Pp és com un moscardó que tinc darrera l'orella i l'hi he d'etzibar bofetades de tant en tant (i que consti que quan governava el Pp i amb en Pujol anavem millor que ara). Se'm nota de quin partit sóc, tant me fa. No puc sofrir el tripartit2. I allò que tenim per president, bé, és igual, en fi, que sí, que el Pp em fa irritar...

Francesc Puigcarbó ha dit...

tenint en compte que els hi agrada tant la gallina a la Bandera, jo posaria d'himne "la gallina turuleta"

Pipero ha dit...

Només se m'acudeix acudir a en Machado:

"Ya hay un español que quiere
vivir y a vivir empieza,
entre una España que muere
y otra España que bosteza.
Españolito que vienes
al mundo, te guarde Dios.
Una de las dos Españas
ha de helarte el corazón."

Hi ha una Espanya que no és morta però està com "acollonida". Enfront d'això, el desencís respecte a qualsevol de les dues, comença a ser important. Em sap greu dir-ho, però cada cop em sento més català i menys de qualsevol de les dues espanyes.

Isa ha dit...

Jo no em vull ni imaginar un partit governat pel PP, quina por! Tant de bo la gent sigui intel·ligent les properes eleccions. Em preocupa que hagin abducit a una part de la població, són uns grans encantadors de serps!

Isa ha dit...

Error: he posat partit en lloc de país.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, no te enfades y no pierdas el tiempo con este tema. Yo si la España que dicen es la de la foto con el acebes, la san gil y el sirera, que se la queden para ellos, por mí como si se quieren hacer una tortilla "española", con tanto "güevos". Un abrazo.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ferrán me alegro que al menos seas sincero y al final nos digas que no tienes respeto ni por el tripartito, ni por el presidente de la Generalitat, eso demuestra que eres un gran demócrata y como mínimo un gran patriota, tanto como los de las banderas y los quemadores de fotos.

nek ha dit...

Yo vasca, viviendo en Barcelona, todo este lío ,!es bochornoso por parte de los políticos !, enfrentan a todo el mundo, no se si se dan cuenta o no de que encienden un fuego que no saben si podrán apagar, creo que los ciudadanos tenemos problemas más graves que estos, y que recen para que el viento no se levante y el fuego se descontrole. La historia no tiene que repetirse, y más con la democracia que disfrutamos y algunos nos quieren quitar.Mis abuelos me explicaron todos los avatares de la guerra y tal como yo lo entendí todos salieron perdiendo, unos más y otros menos.
Por favor que no se repita la historia tan desastrosa , que hizo que se enfrentaran padres, con hijos, con tios , primos etc,etc.
Lo malo es que en el resto de España lo único que se cuentan son mentiras, y la gente que no tiene criterio propio, se cree todo lo que le dicen, los que mienten saben perfectamente que están mintiendo.