divendres, 1 de desembre del 2006

Tal i com em temia....


Corazón sangrante
Originally uploaded by esaenzes.

Doncs per no decepcionar la Joana, han fet el que ja vaig comentar fa dies, un Govern sense sombra de paritat, ni cap intenció de millorar el passat.
4 dones en un Govern format per 14 persones. Patètic, aquesta paraula el defineix tal qual es. L'única cosa bona, els "meus" la compleixen, molt justeta, però ho fan.
Fa un parell de dies vaig escoltar en Carod dir a la tele que pensaven treballar per aconseguir la igualtat de drets de tots i totes els ciutadans i ciutadanes de Catalunya!. I una punyeta!.
Perquè m'he de creure jo un senyor que de les seves diputades sols n'ha posat 1 entre cinc Conselleries que tenen?, un 20% i jo he de creure que aquest paio defensarà els meus drets?, maleida hipocresia!.
I què em dieu de IC?, s'han omplert la boca, perquè els he escoltat, parlant de la paritat, és tan maco fer.ho oi?, queda tan bé davant les dones..... doncs aquests, tan moderns i progres, i consti que em dol molt escriure això per lo bé que em cau en Saura, doncs aquests cap de cap dona, dos Conselleries i dos tios!.
Ahir a la tarda varen nomenar 16 Secretaris Generals, sabeu quantes dones han nomenat?, doncs 2!, qui treu el percentatge?, algú te una calculadora a mà?.
Son uns mentiders i uns falsos, no han complert cap de les lleis que el nostre propi govern a Madrid va aprovar, i fins on jo se també ho va fer el PSC. I a dia d'avui, fins aquest mateix moment, no he sentit la veu de cap diputada meva fent una queixa, de cap dona d'aquestes que em "representen", dels homes ho esperava però d'elles?.
Ahir un company em va dir..... tu sempre amb el mateix tema Joana!, quan em vaig queixar d'això. Sols em preocupa a mi?, soc realment un exemplar estrany?, se que no, però em sento així quan em quedo sola defensat una opinió.
Les dones, com sempre els darrers dos mil anys, a la cua, amb una mica de sort tindrem la paritat en el número de dones que netejan el Parlament de Catalunya, així no ens podrem queixar cony!.
(com podeu veure estic emprenyada).
Per animar-me, em regalo aquesta Rosa, mig pansida, la part grisa per els dirigents insensibles, la part vermella per les que encara confíem en un mon millor i paritari, la foto és d'un amic de Flickr, esaenzes.

5 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Malament, si solo quedas tú Joana, y si las que te pueden acompañar, pierden hasta las ganas de intentarlo, peor.¿que pensabas que sería tan fácil? Animo, un abrazo.EN MI NOMBRE SI, LAS MUJERES AL PODER YA.

Anònim ha dit...

Gràcies per la part vermella de la rosa que em pertoca! Perque sóc de les que confia en un Món millor i paritari! Jo també m'he hagut de sentir alguna cosa així de coneguts, i què contestes?
Ànims.
Un petó.

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig riure llegint el diari. Hi deia: "Felip Puig i Josep Piqué critiquen la manca de paritat en el nou govern"
A que te gràcia?

Joana ha dit...

Núria,
ja saps, jo si no ho dic revento. I ja n'hi ha prou de predicar i no complir.
Mármol,
se que no estoy sola, pero demasiadas veces me siento así, fijate que cuando escribo sobre este tema, la mayoría de hombres que me rodean no dicen ni pío!.
Glória,
se que compto amb tu i la Núria, ho se i ho agraïexo molt.
Gemma,
has posat el dit al meu ull!, jo no vull ni pensar això, però saps... ara mateix crec que el Pp te més dones en llocs de responsabilitat que l'esquerra i no vulguis saber com m'emprenya aixó.

Anònim ha dit...

Aaaiii….Joana, lluir agrada mol, fer la feina no tant, estic segur que les dones teniu més capacitat política i sentit ètic, que mols dels polítics que ara intentaran governar (que no o faran) Catalunya.

No fa gaires dies en un Fòrum vaig preguntar si les dones i els homes son persones, i que si el dialec entre persones fan les dones i els homes. Dons bé...ni cas, ningú respon, ningú sap o vol saber res de tot això.

Es qüestió de passar dies, posant cataplasmes, encara que siguin foradades on sigui, així ens va com a nació.

Una abrasada