dimecres, 20 de desembre del 2006

Ana Botella, o el que NO ha de ser una dona....

botella_min





Ahir al matí, tot planxant, camisa va, camisa ve, de fons tenia posada la Quintana, i de sobte.... tachannnnnnnnnnnnn, apareix José Mª Aznar, Pepe para los amigos, és a dir José Mª per mi, apareix el hombre.....
Un instint animal, una feresa i una rapidesa desconeguda per mi, em va llançar cap on tenia el comandament de la tele per desconectar la mateixa.
L'imapcte de la seva vissió i la de la presentadora tota melosa i somrient, em va deixar sense ganes de més planxa, així que per animar-me, vaig possar una mica de música, unes bachatas dominicanes lleugeretes i alegres, varen aconsseguir fer moure les meves cames i fer tornar a bategar el meu cor....
Però... no vaig quedar lliure del "problema". Tot sopant ahir al vespre amb en Martí, miravem les notícies de t5 i surt ell, allà, tot cofoi dient.... jo donaria suport a la "meva dona" com a Presidenta del Govern.... tic-tac- tic-tac.... no m'ho podia creure... la Botella?, doña Ana?, aquella burra que comparar Gais amb pomes?..... Aquella que va fer unes declaracions a El Mundo dient: Sin embargo, esta ley para regular el matrimonio entre gays y lesbianas marca, a su juicio, una "involución de las costumbres" en España.
No vaig caure de la cadire gràcies ha que tinc un bon airbag de cul, però em va marxar la gana de cop. Deu ser perfecte per la meva dieta però noi... estic impactada i he tingut una vissió negre del futur.
Ja seria lo que em faltaria per veure, conec moltes dones que van de señora dé.... però si aquesta pija repelent arriba a presidenta del govern, jo emigro!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nena, si vas aguantar la legislatura del seu home... no emigris, no... que ja tenim experiència. No, no s'hi presentarà, saps per què? Perquè la dona amb valors tradicionals ha de estar a casa, cuidant del marit, els fills i ara, els nets també. Anita està molt ocupada, no està per ficar-se en coses d'homes.

Jo sí em vaig mirar part de l'entrevista. El meu primer impuls va ser deixar anar un xiscle, com si m'haguessin punxat, pero llavors vaig sentir curiositat, vaig canviar de nou a Tele 5 i... encara que l'Aznar és ELL, com sempre, res de nou, la que de veritat feia vergonya, que semblava que es faria pipí de l'emoció... i a mida que avançava l'entrevista tenia les calces més xopes (i no de pipí precisament) era l'Ana Rosa.

Pel tros que jo vaig veure, no va parlar quasi bé de la situació actual de la política espanyola, va deixar entendre que d'això se n'ocupa molt bé el Mariano (ji ji ji) Rajoy i van estar xerrant sobre que cada dia fa dues hores d'esport, que estudia Anglès i de més. Jo estava esperant que parlés l'Aznar-Avi, a veure si aconseguia arrencarme un somriure de tendresa, per variar, però no, no va dir ni mu sobre la seva neta o net o el que sigui. Quin tiu...

Joana ha dit...

Querida enemiga... ostre tú! com sintonitzem!!!.
Je je, jo anava a posar lo de les calces molles, la Quintana era evident que el venera. Però he pensar va Joana... no siguis tan dolenta!!.
Gràcies per acabar el meu escrit.
Un petonet.

Anònim ha dit...

De res, fins i tot l'Aznar la va convidar a casa seva, li diu "estás invitada por supuesto a mi casa, como ya sabes, pero sin cámaras", i l'altra pava: "Jajajaja, ji jijiji...". L'Ana Rosa només serveix per mirar-li els modelets i les sabatetes que porta. Qui amb dos dits de front acolliria a la Belen Esteban com ella ho fa?

Belen Esteban, Jose Mª Aznar... así estamos.

Anònim ha dit...

Des de luego que no!!!. Ex. de frase de la "susodicha":

""Es una cuestión tan difícil, que es realmente una situación límite. Es una de esas situaciones límite en las que la vida no te suele poner. ....Prefiero ni planteármelo" (declaraciones a la cadena COPE el 28 de febrero de 2003, sobre el caso de una niña nicaragüense violada que solicitaba poder abortar, ante la oposición de la iglesia católica nicaragüense). "

Sense comentaris.

S.