divendres, 31 de març de 2006

Sospites a milions d'€


Aquests dies, si de normal molta gent els cansa sentir tantes baralles a la política, aquests dies, corre aquella famosa frase que va dir un membre del PP, estoy en política para forrarme, i és que molta gent creu que els/les politics estàn aqui per això, avui a les 8:30 escoltava la Ser i entenía el que molta gent pensa, massa casos en pocs anys.
Tots els partits han tingut casos de corrupció, ningú n'està lliure, però un cosa, és la financiaciò dels partits i una molt diferent, la personal, el fer-se ric amb comissions il·legals i inmorals, la majoría de vegades a costa de construir il.legalment edificis i "fer més ràpid" les gestions municipals.
Jo, que visc d'aprop aquest tema, que dia a dia comparteixo coses amb persones dedicades a la política, admiro la dedicació de la majoría, no tots/es de la mateixa manera, sempre en trobarem que no penquen igual, admeto que els admiro, a la majoría, sense caps de setmana, sense casi vida familiar, conectats tot el dia al mòbil, en fi, alguns/es son gent que treballen per els seus ideals, la majoría.
Son autèntics "animals polítics", persones dedicades a una causa i que per culpa de quatre "manguis" tenen que patir que els posin tots/es al mateix sac.
És te que viure d'aprop la política per opinar, no podem generalitzar i als "manguis" a la presó, sense contemplacions!

1 comentari:

Núria Aguilar ha dit...

És així, tal com ho dius, és molt fàcil fer demagògia en certs en aquests temes, i els mitjans de comunicació tampoc ajuden.
Salut.