dimecres, 12 de desembre del 2012

Carta oberta a l’alcalde de Mataró, Joan Mora.




Senyor Batlle, li vull parlar de la situació tant penosa que ara mateix passa la nostra estimada ciutat, dono per fet que vostè s’estima la mateixa.
La neteja és nefasta, cada dia està tot més brut i deixat, el servei de neteja imagino que no dóna a l’abast. Contenidors vesats i pudents, dies i dies, mobles abandonats, restes de tots tipus, caques de gos...
Ja se que és un problema de civisme, no cal que m’ho digui, però és la seva responsabilitat mantenir la ciutat en condicions i ara mateix, això no funciona.
Un altre tema és la seguretat ciutadana, dilluns, en el meu recorregut habitual a la parada del bus de Alfons X, tot creuant  la Ciutat Jardí, vaig poder veure  8, 8! cotxes amb els vidres petats, era allà la policia local, però això passa gaire bé cada cap de setmana. Li canviem el nom i li posem “Ciutat sense llei”?.
Al vespre vaig poder comprovar, en anar a veure els néts, que al carrer Colòmbia havien petat 8 cotxes més. Espectacular.

També li vull parlar dels coloms, estem empastats d’ells i de la merda que deixen. A l’Avinguda d’Amèrica n’hi ha centenars, deixen bruta la roba que tenim estesa, els bancs i carrers i també els gronxadors on duem la nostra canalla a jugar. Pensa fer alguna actuació?, un dia d’aquests li faig una foto dels carrers de la Ciutat Jardí i veurà que son un viver dels mateixos, ni la pel·lícula “pájaros” fa més por.
I què me’n diu de voreres, carrers  i avingudes fetes malbé?, ni un mal pedaç de ciment no posen!.
Això sí, te diners per fer actes en per parlar de la Constitució espanyola segons el seu punt de vista, és clar.
No pensi pas que aquesta carta és partidista, no pas, si seguís els meus escrits sabria que dono “candela” quan una cosa no m’agrada, mani qui mani. I sóc de les primeres en reconèixer els múltiples errors dels mal anomenats "meus".
Sols li demano que faci un volt per el meu barri, Rocafonda, fora de campanya i sèquits partidistes. Que miri, observi i prengui nota de quin Mataró gestiona vostè.
Bastant malament per cert. Si te dubtes d'on es troba aquest barri, sols m'ho ha de preguntar....

Atentament,
una ciutadana que n'està bastant farta de caminar entre merda i sotracs. 

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

jo no puc opinar perque no ho he vist, però el que si pucdir es que hi ha molts altres Matarons......posem-hi paciència que sembla que va per llarg

Anònim ha dit...

El tema dels coloms també deixa't estar. Jo veig sovint una dona que els hi dóna de menjar... li vaig cridar l'atenció i que estava penalitzat, em va contestar que ja ho sabia... li vaig dir a un regidor on era, fins i tot un dia li vaig fer foto (no la vaig enviar a ningú)En fi, una merda tot plegat.

Llum Sánchez Penalva ha dit...


Excel·lent legat en defensa d'un espai més net i polit, una ciutat més habitable, d'una preocupació per la sanitat a la població.

Joana, m'ha semblat molt bo tant en la forma com en el fons. Algú ho havia de dir i has estat molt precisa en la descripció del problema.

Una abraçada gran,

Anònim ha dit...

A veure si t'escolta
que escolti i no faci l'orni
tot i que a vegades la comunicació amb els alcaldes no és fàcil
t'ho dic jo que sóc de Sabadell