Calamars petits amb ceba i companyia.
Ingredients:
Calamars petits, ceba abundant, millor de Figueres, 2 alls, pebre dolça, no picant, pols de llorer, vi blanc o bé vermut, oli d'olives i sal.
Primer de tot cal netejar bé els calamars, amb paciència i temps.
Tallarem les cebes en mitges llunes i les posarem a la cassola amb oli d'olives. Cal coure la mateixa a poc a poc, la cassola tapada.
Un cop la ceba comença a quedar transparent, afegim els dos alls laminats i salem el conjunt. Deixem que vagi coent.
Afegirem els calamars tallats, jo els he tallat sols per el mig doncs eren molt petits, que vagin fent xup-xup tapats.
Als 10 minuts, més o menys, barregeu en un gotet, el vi blanc, una cullerada de pebre vermella i llorer picat. Ho tireu per sobre i ho deixeu acabar de coure ben tapat, que sui. Esperar que els calamars siguin ben tendres.
I ja està!.
Molt més bo fet el dia abans.
Fa bona pinta?.
4 comentaris:
Sí!!!! I la companyia? Petonàs, Joana.
Ostres, el vermut pel que fa la recepta, ja que abans de començar ja està buida, jajajaja espera que vaig a fer la recepta!!!!!
T'ha faltat posar com es remena la companyia.....la resta molt bo.
M'agrada la foto dels ingredients.
Publica un comentari a l'entrada