dimarts, 13 de març del 2012

Aquest tipus és un imbècil!



He llegir, més d'una vegada i de dues, que Karl Lagerfeld ha dit impertinències sobre les dones, grasses o massa voluptuoses.
Venint de qui ve, un tipus que ha viscut sempre de vestir dones, hauria de servir perquè les dones el vetessin, les que compren la seva roba, és clar.
Qui es pensa que es?. Creu tenir la "veritat" divina de quines dones son, o no, sensuals i estupendes?, ell?, que mai n'ha provat una?. Potser que un dia es miri al mirall i vegi quina imatge projecta ell no?. També podríem dir que queda patètic al costat de jovenets que ves a saber per quin motiu s'alliten amb ell. Segur que no li agradaria no?.
Sempre m'ha fet gràcia la gent que no s'adona del mal que pot fer amb les seves paraules. De les moltes persones que per sobre pes es poden deprimir i sentir malament. A més, ell ha de ser l'exemple de l'estètica?, anem bé!.
"Senyor", surti al carrer, fora del seu àmbit de cava, joies i hipocresia, descobreixi les dones de veritat, les que van per el carrer, treballen, son mares i pateixen per arribar a fi de mes. Les dones REALS.
Potser es sorprengui de la quantitat d'homes que prefereixen una dona amb carn a un secall com els que vostè vol vestir. Ja està bé de valorar les dones per el seu pes o mides cony!
Per cert, si m'agradessin les dones, que no és el cas, Adele seria una "tía buena" per mi.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

A gent així....oidos sordos, que no mereixen ni paraules

Francesc Puigcarbó ha dit...

només cal veiure'l, semble un civil. Un civil pels qui tenim una edat es una arengada salada, d'aquelles que es venien o venen encara en una caixa de fusta. A mi Adele m'agrada molt tal com és i com canta.

Anònim ha dit...

Quanta raó tens, joana! Les etiquetes marquen, que una ja sap com és, cony!
Per cert, no tenia el gust de conèixer aquest paio, però no em diu absolutament res de res...