dilluns, 20 de setembre del 2010

Val, ho diré...


Ja m'heu preguntats alguns/es sobre el tema llistes.
També sabeu que com diu la meva amiga Encarna, " en boca cerrada no entran moscas", però tinc opinió i malgrat els intents de que aquesta no surti, val, la diré de manera "fineta" :).
No he sigut mai partidària "d'ell", dins la nostra família i ha diferents maneres de veure les coses, la meva mirada és, i serà, catalanista, sense excessos absurd, però si d'aquest sector que molts neguen, ell és un.
Frases com aquesta em posen dels nervis, jo, amb aquests ni ha fer un aperitiu!. Els que fan campanya bruta amb frases que interpreten al seu antull, no!
Comparteixo moltes opinions amb en Pic, fa unes anàlisis polítiques en les que em sento molt implicada, ni que ell ja sap que el visito "d'amagat" doncs ell és "perillós". i ell no em deixa comentaris perquè jo no tingui problemes....
Però aquest cop no estic d'acord amb ell, sí en la part del "degoteig catalanista", però no en que l'exemple sigui en Sobrequés. Una persona que deixa un partit avui i demà dona suport a un altre, és, sense cap dubte, un "chaquetero". Només pensar en en Mas com a president, "melena al vent", m'esgarrifo.
Un clar exemple hauria estat en Castells, aquest, jo, si el trobaré a faltar. Aquest sí és del "meu sector", entre d'altres que poques vegades surten a la foto.
(he estat prou... fina o l'he de posar en el "secret"?

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

No veiem els veritables politics, només veiem unes façanes que no ens deixen veure el que realment tenen dins

Isa ha dit...

Jo crec que t'has mossegat molt la llengua, oi?

Anònim ha dit...

El que estem sentint darrerament des dels socialistes són missatges molt propers al lerrouxisme. Sembla que estiguin competint amb el PP per a veure qui és més espanyolista. Al contrari del que diu el garbi, crec que estan mostrant el que porten dins i són relament.

Nat ha dit...

Jo dec estar a la parra però ja no sé ni quins són els bons ni quins són els dolents. Representa que molta gent amb una pila d'estudis estem cobrant uns sous de merda però clar en la situació que estem encara em de fer referències per tenir una feina miserable.

Anònim ha dit...

Jo ni sóc política, ni entenc, ni ganes... Per tant, dubto que ningú em demani opinió.
En quant al tema "sortir a la foto", ho evito tant com puc; et podria posar un exemple recent, que penso ja t'adonaries ;)
Que passi el setembre!!!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Sabes muy bien que no se ha hecho pedagogía desde el partido, de los que ha de ser un solialista y además catalán.
Han dejado que gente muy españolista, haya ido escalando, por intereses de partido y ahora estamos ante de un conglomerado de pensamientos que ha diluido, e intentan hacerlo cada vez más el catalanismo.
Solo piensan en los votos que aseguren las estructuras actuales de los partidos y por lo tanto los puestos de los que han conseguido auparse al carro, al precio que sea.
Aunque ello haga aumentar el desinterés y abandono por parte de las bases.
Para ellos contra menos, mejor, así pueden controlar más efectivamente.
O nos inventamos nuevos partidos, donde sean las bases, las que propongan candidatos, o esto se va directamente a la mierda.
Estamos en manos de cuatro iluminados, que no se equivocan nunca, ellos son los que ponen y quitan, según les vaya a sus intereses. Un abrazo.

pere pascual "pic" ha dit...

Gràcies per la teva confiança , per la teva lectura i per el nivell de consideració. El teu escrit , amb el que combrego, certifica dos errors. Un que és meu: Amb l’exemple Sobrequés vaig errar de totes totes.
L’altre és teu. Jo no soc gens perillós. Perillós és el que va d’esquena , que amaga la veritat, que mai saps de quin peu trepitja. Jo intento anar sempre de cara i signant sempre les meves opinions , que son simplement això , opinions i meves , que sortosament no soc el papa ni parlo ex-càtedra. Si algú creu que això és perillós, vol dir que té por del que fa o que té alguna cosa a amagar.
El que passa que potser sí que entre els que ens envolten hi ha qui té por per el que ha fet,el que ha deixat de fer, el que ha permès fer o per el que amaga.
Gràcies de nou i un petó
Pere