divendres, 2 de juliol del 2010

Doncs no, no m'agrada...




Ja se, sempre que ho dic alguna persona em mira com dient... aquesta és un "bitxo raro".
Doncs ho dec ser, i tampoc passa res.
No m'agrada l'estiu, no m'agrada gens, sempre he dit que si fos rica marxaria a Finlàndia ara i tornaria al setembre o l'octubre, que ara dura molt la calor.
Ja se, te les seves coses bones l'estiu, el dia dura més, obren els "xiringuitos" de les platges, l'espectacle a la fruiteria és magnífic, les amanides, aquestes que tant m'agraden, tenen mil colors, portem menys roba, fem vacances....
Però digueu, a qui li agrada arribar a la feina, trobar el despatx calent, acalorada com arribo doncs aquesta setmana entro a primera hora de la tarda, estar amb la sensació de calor mentre treballes a mil per hora amb el ventilador amorrat a la cara, arribar a casa també acalorada i decidir si primer agafes el sofà, l'ampolla d'aigua o bé et despulles... jo sempre acabo amb la darrera opció i a la dutxa!.
I no parlem de les "olors" al bus... mare meva ja se que estem en crisi però cony, l'aigua i el sabó també?.... en fi, ja espero impacient el mes de novembre, i no em queda res!.

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Jo sóc de la teva secta!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Je je je, amb el tema olors... tens raó. Digues que si no treballes es suporta molt més bé la calor. Jo em quedaria amb l'entretemps posats a triar, l'estiu també m'agobia una mica.
Vaig a la dutxa, que vinc de caminar per la platja.
Un petonàs, Joana.

Garbí24 ha dit...

L'estiu si que t'agrada el que no t'agrada es la calor.
Bon i calent cap de setmana!!!!!

Joana ha dit...

I al llit ben calentet a l'hivern, al costat d'una llar de foc... Digues que sí!
A mi només m'agrada l'estiu estan de vacances :)
Bon capde wapa!

Toni Soler ha dit...

Finlàndia?, tan trist, tan gris. Quan miro el nostre cel blau, tanta llum, no podíem quedar-nos eternament a la primavera?. Encara que... la sauna... suant... els vidres entelats... els cossos despullats... bé poso el ventilador, jejeje

sànset i utnoa ha dit...

Jo el que més trobo a faltar de l'hivern és tapar-me al llit... necessito notar un pes al damunt per adormir-me!!!

Cada vegada m'agrada menys l'estiu...

I això de les olors és molt desagradable, si si... ja ho he notat també...

Utnoa