diumenge, 31 de gener del 2010

Queden 12 dies....



Tinc que admentre que estic molt contenta amb la vinguda a Mataró de l'obra La Maternitat d'Elna, és un projecte on al principi, molt al principi, hi vaig estar implicada i després ho ha seguit tota soleta la Glòria, i s'en ha sortit, ja ho crec!. I això que no ho ha tingut pas fàcil.
Quan vaig llegir el llibre d'Assumpta Montellà, en vaig quedar del tot enganxada, el vaig llegir molt ràpid i em vaig emocionar més d'una vegada, qui no ho faria veient com de malament ho varen passar aquestes persones?.
Ara, que l'obra gaire bé és aqui, que els nervis i els dubtes normals en qualsevol estrena, per ella ho és, son molt presents, ara, us he d'animar a venir el dia 12 a veure la mateixa, a la Sala Cabañes, divendres dia 12 a les 21:30h. Creieu que serà un musical diferent, amb molta emoció, d'aixó n'estic ben segura i el preu, econòmic! 17€.
Aqui podeu veure la manera de reservar i com arribar·hi.
Us animeu?, val la pena!!

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Que us vagi molt bé....a mi em cau lluny.

Striper ha dit...

Doncs el preu esta molt be.

Anònim ha dit...

Ohhh!!! Gràcies, Joana!!!!
Ens emocionarem juntes...
Els "Joanes" estaran amb nosaltres amb el cor, estic segura!
Un petó, avui el dia també és del teu gust, gaudeix-ho!

Mercè Mulet ha dit...

He arribat, "tafaneixant" per la Xarxa, al teu bloc, i tot i que no et conec veig que ets de les meves, sobretot pels teus principis i per la teva força, sí senyora!!!... i a més a més, per acabar-ho d'adobar, jo també sóc de Mataró!!! O sigui que, en veiem a la Cabañes.

Joana ha dit...

garbí24 bueno... si vens estàs convidat a sopar!
Striper, tu també ehh.
Glòria, ja saps...
mercema, doncs tu has vist la meva cara, aqui és clar, em saludes?