divendres, 22 de gener del 2010

Segur que som al segle XXI?



Mira, en tinc dubtes.
Llegeixo, un cop més a la premsa: Mataró beatificarà un rector.
I jo em pregunto... ens ha costat diners aquesta pantomima?, als ciutadans i ciutadanes de Mataró vull dir.
Com és possible?, com pot ser que encara anem així. És evident que cada persona pot tenir de manera lliure les seves creences, però no en fan un grà massa?, s'ha de barrejar la roba?, això sí, demà els veurem a tots i totes com xaiets a quedar bé amb "l'establismen" religiós, a demostrar lo bons nois i noies que son, amb els vestits bons.... i a lluïr!
No dubto que fos bona persona el que avui "santifiquen", critico el "boato" i la "fanfarria", com sempre l'esglèsia catòlica de tot menys modesta.
Diu que fa 900 anys que no es feia.... ja veus tu quina necessitat et teniem ara. Ja sabeu... "a Diós rogando y con el mazo dando".
Som un país aconfessional?, ho dubto.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

aconfesional dices? y los funerales de estado? y la pascua militar? y...? todo sobre el papel que queda muy bonito y nos hace sentir muy europeos, eso en cuanto a la aconfesionalidad, si no ya me diras que pinta el alcalde de Mataro y algun regidor mas en la beatificacion amen de que el presidente de la Generalitat tambien estara presente.A nivel personal me siento tremendamente engañada por unos poderes politicos que teoricamente representan a todos los ciudadanos independientemente de su credo religioso. Pero enfin como siempre ,solo tendremos derecho al pataleo y poca cosa mas..........
nuria

Garbí24 ha dit...

Amén i la mare qui els va......, a veure si tornen a posar de moda la inquisició, colla de......

Anònim ha dit...

Joana, suposo que el què diu el Vaticà, va a missa!
En tot cas seran 1499, jo no hi vaig; però no hem de patir, per a aquesta notícia tan important, segur que SÍ que hi haurà molta premsa... estarem ben informats!
Bon cap de setmana.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

No se porque te extrañan ciertas cosas, nosotros desde hace ya mucho tiempo somos el PSCC.
Partido Socilista Catalán Cristiano

Un beso