dilluns, 7 de desembre del 2009

Em punxen i no sagno....


Aquest cap de setmana estic tenint un munt de conversses, he estat, hem estat, "d'ocupes" i tothom ha fet el possible per distreure els nostres caps, les nostres cabòries i patiments.
En una d'aquestes conversses el meu fill Daniel ens parlava d'una mena de "plaga" que ara mateix causa "furor" als Estats Units i que espero no importem cap aqui, és massa denigrant!
Porta per nom " Mujeres obedientes", crec que el nom ja ho diu tot i casi segur que més d'un "mascle" ja s'hi veu, però per mi és del tot espantós.
Ha costat segles que les dones puguin decidir per elles mateixes, i aquesta iniciativa és del tot denigrant. Mireu el mateix fins el final, val la pena...
Quan el meu fill ens ho comentava a la meva cunyada Rosa i a mi, la nostra cara era un poema, veure el vídeo... encara és pitjor!. Sort que no vaig veure el programa, ja dormo massa poc darrerament.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta lluita per la igualtat d'homes i dones de les nostres avantpassades per a arribar a això? I a sobre diu que es sent realitzada... En fi...
Així que d'okupa, eh! Ja m'explicaràs...

Joana ha dit...

Miraré el video més endavant, ara no tinc temps però no m'agrada el que expliques, gens , gens...
Bon pont Joana!

Garbí24 ha dit...

En ple segle 21?...Això no pot ser veritat, es un muntatge per fer parlar a la gent i fotre merdé....en el pròxim capítol veurem com li apunta els polvos que vol fotre durant la setmana?
Si te alguna cosa de cert....es una nova secta.
Amb el que m'agrada a mi que la dona hem porti la contraria....

teresa ha dit...

Jo fent zaping vaig agafar el pograma començat;i el vaig seguir per que pensabe que era broma o altre cosa, quant vaig descubrir que era sert, em donar la nit del lloro ;ja que es molt mes pitjor del que sembla, molt pitjor que el abans,estaben tots pitjor

Montse ha dit...

uffffffff...