Em sembla increible tot el que m'ha passat per trobar el menú de Nadal, ha valgut la pena, és clar, però voler cuinar una cosa tan senzilla, però tant bona, és clar....
Dimarts vaig anar al Mercadona, no, em diu una dependenta, aqui no te sortida això...
Vaig cap el Condis, només tenen Gall d'Indi i Pollastre de pagés, la noia, tota amable intenta fer-me canviar d'opinió, però he de cuinar això per "aclamació familiar"!
Després a l'Àrea de Gisona, tampoc, m'ho volen vendre cuinat, gelatinós i d'un marró gens natural... aagggg.
Marxo a tota pastilla cap el Consum, tampoc.... la nevera de carn és més aviat bastant pobre.
Probo en una carniceria del barri, tampoc, diu que no s'en fa servir per aqui...
Ja mig histèrica truco a la meva cunyada Rosa i ella em diu que ho preguntarà a la seva carniceria.
Ja em veig pujant al Alcampo amb la gentada que hi deu haver...
A l'endemà em truca i... èxit!!!
Ahir el vaig recollir i a la tarda el vaig cuinar, un bon rostit ha de tenir un dia. Ànec a la taronja, verssió "Joana", això sí, no direu que no fa bona pinta...
Si sou servits, dinarem a les 2. De primer escudella, és clar.
Dimarts vaig anar al Mercadona, no, em diu una dependenta, aqui no te sortida això...
Vaig cap el Condis, només tenen Gall d'Indi i Pollastre de pagés, la noia, tota amable intenta fer-me canviar d'opinió, però he de cuinar això per "aclamació familiar"!
Després a l'Àrea de Gisona, tampoc, m'ho volen vendre cuinat, gelatinós i d'un marró gens natural... aagggg.
Marxo a tota pastilla cap el Consum, tampoc.... la nevera de carn és més aviat bastant pobre.
Probo en una carniceria del barri, tampoc, diu que no s'en fa servir per aqui...
Ja mig histèrica truco a la meva cunyada Rosa i ella em diu que ho preguntarà a la seva carniceria.
Ja em veig pujant al Alcampo amb la gentada que hi deu haver...
A l'endemà em truca i... èxit!!!
Ahir el vaig recollir i a la tarda el vaig cuinar, un bon rostit ha de tenir un dia. Ànec a la taronja, verssió "Joana", això sí, no direu que no fa bona pinta...
Si sou servits, dinarem a les 2. De primer escudella, és clar.
6 comentaris:
Um!!! El teu aclamat ànec a la taronja... Déu estar de mort!!!
Bon Nadal, Joana; ens veiem.
Malgrat tota la feina que comporta, m'encanta preparar el Nadal amb tu. I sobretot passar-lo junts.
T'estimo.
Bon Nadal guapa!
Si t'ha fet patir per trobar-lo encara el trobaràs més bo. Bona pinta en té.
Tot boníssim!!!!!Muak!!!!
L'ànec te un aspecte excel·lent no lo supera Ferran Adrià.
Estaba boníssim!
Publica un comentari a l'entrada