dijous, 12 de novembre del 2009

Aíííí Dèu meu!!!


I mai més ben dit...
Aquests de l'Esglèsia Catòlica, com gaire bé sempre, fent amics.
Diu em Martínez Camino, bisbe auxiliar de Madrid i carcamal dels grans, amenaçant els i les diputats i diputades que votin a favor de la llei de l'avortament: "Els catòlics que mantinguin que és legítim llevar la vida, incorreran en herejía i, per tant, l'excomunió".
És collonut com ens comparen a les persones que votariem a favor d'aquesta llei, amb vulgars assasins, però a l'hora, son incapaços de condemnar les moltes aberracions que han fet durant centenars de segles els membres de la "seva" esglèsia. I que encara fan, és clar.
Un altre, tan cafre com aquest, Rouco Varela, compara l'avortament amb l'Holocaust Nazi, és clar... ells en el seu moment tampoc varen defensar els jueus, així que sabien que hi havia un holocaust...
Qui queda, cada cop més, en aquesta esglèsia que ells defensen?, casposa i retrògada?, doncs els radicals, els anti tot, els del Opus, gent que son cada cop més, radicals i menys cristians.
Em volen excomulgar? endavant!! ningú em va preguntar si volia formar part d'aquesta família tan mal representada.
(la imatge del blog: Los Calvitos, com sempre, molt encertada)

4 comentaris:

Striper ha dit...

Con la iglesia hemos topado.

Joana ha dit...

Fa 2-3 anys hi va haver un assassinat al Vaticà sembla de caire passional (ho vaig llegir a la vanguardia). La notícia no va durar ni 24h.tot tapat i tapiat.Com sempre veure la palla a l'ull de l'altre i no veure la busca al propi ull :)

Anònim ha dit...

El que diu l'esglèsia... va a missa...
Pensarem en tu, Joana, bon finde.

Garbí24 ha dit...

Però si de sempre que ells son els pitjors de tots, que coi volen regular uns asesins de tota la historia.