dijous, 17 de setembre del 2009

Amb sinceritat.... extrema...


Cada dia llegeixo El Punt, entre d'altres mitjans, ràpidet, el repasso i miro si veig alguna cosa que em pugui interessar.
Cada dia, també, miro "per sobre" la columna de Manuel Cuyàs, més que res per ser de Mataró, ni que amb sinceritat, poques vegades estic d'acord amb ell.
Se que això d'opinar de la premsa o els seus integrants no agarada, ni cau bé, però com és evident no estic pas d'acord amb tothom sols per ser del meu "poble".
Avui, aquesta columna m'ha enganxat a la primera, he seguit avall, fins el final, l'he tornat a llegir, l'he repassat.. i noi... als "meus" no els agradarà però a mi m'ha convençut, del tot.
Porta per nom " Gent d'ordre" i avui sí, en Cuyàs.... m'ha enganxat a un escrit seu, això sí és una novetat. També espero que no sigui la darrera vegada que ho fa...
Ara, que ningú s'estiri la "melena", segueixo la premsa local a fons i m'agrada l'estil d'altres periodistes, o aficionats, que també abunden, només dic que avui, he gaudit d'un escrit com poques vegades.
Per cert... també he llegit que l'Obiols i la Badia han fet de PSC... quin gust!

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

també hi estic d'acord. Ara, aixó d'Arenys de Munt ha agafat als partits políticsa amb el pas canviat i en no tenir consignes clares de partit, cadascun se n'ha sortit com ha pogut.

una abraçada

j.a.marin ha dit...

JOANA, SI EL ARTICULO QUE HAS LEIDO TE CONVENCE, LO VES BIEN Y CRES QUE ES RAZONABLE. NO DEBES PREOCUPARTE DE QUE GUSTE O NO GUSTE A LOS NUESTROS.
PORQUE AL FIN Y AL CABO, LOS PENSAMIENTOS SON PROPIOS Y LA OPINION LIBRE