dimarts, 7 de juliol del 2009

Ho haveu vist????


Començo amb aquesta coneguda frase doncs estic del tot "flipada", que no "tarada".
Ahir, com cada vespre, espero els titulars de les notícies per fer el sopar, asseguda al sofà, normalment en Martí és a la dutxa, em relaxo cinc minuts.
Comença un noticiari i la primera imatge, aquest famós jugador que cobrarà una pasta increible per còrrer darrera una pilota i donar patades a la mateixa...
No pot ser em dic jo.... canvio de canal i el mateix... la primera de totes les notícies, en un dia on més de 150 persones han mort a la Xina assasinades mentre és manifestaven, un dia on un president autonòmic, en Camps, de València, està acussat i anirà a judici per acceptar regals personals.... Doncs en aquest país, cada cop més llunyà que és Espanya, la primera i més important notícia és el futbol dels nassos!
Us imagineu que el president imputat fos Montilla?, haurien caigut "chuzos de punta", però els del pp ara, estàn ben calladets.... quina poca vergonya tenen! Rajoy, on t'amagues??.
I ja sols quedava la "Barberá" dient tonteries, per distreure, és clar...
Ho haveu vist???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La mare que els va parir!!!! Inconcedible! El puto amo, el futbol!!!
I el tema Camps... Mira tu, "de campo y playa"!
Viure per a veure!

TERESA ha dit...

Si jo tambe vaig donar la volta a tots els canals; i feia vergonya tant de temps parlant de un jugador i tante gent que ho miraba , jo sols podia pensar en els diners i qui els posar

Josep B. ha dit...

Jo no sé de què us queixeu. A la fi tots sabem que el PP no és un partit plè de corruptes per la senzilla raó que PP i corrupció son termes antagònics i qa qui s'hauria de fotre a la pressó és als que tenen la desvergonya d'acusar al pobre senyor Camps d'aquestes porqueries.

Com ja sabeu a l'Espanya de Franco no hi havia corrupció perquè el denunciants eren empresonats immediatament, si no fugien abans que llavors els hi aplicaven la llei de fugues.

És que ès es colmo!

Toni Soler ha dit...

Privilegiats que tenen crèdit per a pagar jugadors a pesar de la crisi, privilegiats que van sempre bé vestits a pesar de la crisi.

Altres, pobres permanents, tenen dificultats per a arribar a final de mes, dificultats per a accedir a una vivenda digna, a un treball digne.... Queda tant per fer.

Petons Joana