divendres, 16 de gener del 2009

I com m'ho faig??...


Doncs res, que cada dia està tot més car.
Han apujat la llum, el tren, correus, les autopistes, els taxis.... cal que segueixi?.
Ja se, cada começament d'any en parlo però és una vergonya!.
L'any passat, diuen...., va pujar només un 1,5 el famós ipc, al que jo denomino, ipuedescaerte, primer perquè no entenc que baixi i jo trobi cada dia més car tot, per tant si et refies et fots la gran trompada.
Ara van i és clar, aqui no seràn menys! el bus a Mataró 0,90€ d'aument la tarja de 10 viatges, és a dir, 9 cèntims cada viatge. Mirat així sona poquet, però no ho és i menys amb el servei que tenim.
Avui, ara fa un parell d'hores, he passat una mala estona per una noia que esperaba el bus a les 8 de la tarda, la línia 1 a la Plaça santa Anna, un cop més la rampa de minusvàlids no funcionaba.
El conductor s'ha baixat i s'ha excusat amb la noia, les persones que erem a la parada estavem del tot indignades doncs això passa massa sovint.
La noia feia cara de resignada a pasar fret 20 minuts és, però ha arribat el 3 i el seu conductor, nou per cert, ha baixa i ha ajudat l'altre per poder pujar la noia que ja estava vermella com un perdigot per l'espectacle!.
Total, vergonya aliena, vergonya i indignació, espero impacient la meva nòmina de gener, estic gaire bé segura que no hi constarà cap aument!.
I no et queixis... és clar!
Marxo a ballar una estona amb les amigues, a veure si em passa la mala llet., i mentre m'arreclo escolto en George Michael, sempre m'ha relaxat.....

3 comentaris:

Toni Soler ha dit...

L'IPC, és la història de cada any, doncs veuràs gener amb les rebaixes...

Bona estona i molt bo el video. Petons

Striper ha dit...

Jo realment no ser amb que miran els preus la veritat i no se quins preus deun ser d'articles de luxe.Bon cap de setmana guapa.

Maite ha dit...

A mi en George Michael, no se ben bé si em relaxa, però no deixaria mai de mirar-lo i d'escoltar-lo.
Ten recordes del video de Faith?, quin cos, quina cara, quin... tot!!