dijous, 8 de gener del 2009

La Espanya "casposa y retro", un cop més...


Admeto d'entrada que aquests dies estic un xic "despenjada" del ciber espai, dedico moltes hores a l'ordinador a la feina i un cop a casa, doncs la veritat, en tinc poques ganes. Ara mateix he fet un esforç per escriure aquestes quatre ratlles.
Per aquest motiu i malgrat que ahir vaig escoltar de lluny a les notícies algún comentari, no ha estat fins avui que he llegit alguna cosa, i la veritat, més valdria no haver.ho fet!
Com pot ser que encara anem així?, com pot ser que per anar a un acte amb pantalons es pugui fer una autèntica "trinxada" d'una persona?.
Els militars estàn emprenyats, i?, és important?, què volen?, una cap preparada i entregada com ho està ella o un esperpento amb un vestidet i ben mona però que no pensi i els deixi manar?.
És terriblement insultant per mi, com a dona i com a feminista veure com n'estàn d'endarrerits algunes persones, massa per el meu gust, en aquest el "nostre país".
Encara estàn "escaldats" per tenir una dona de ministre de defensa, no ho han pogut païr.
Trobo molt més vergonyós gastar un munt de diners en un "vestidet" femení i de cara a la galeria que no pas portar una peça que qualsevol altre dia pot lluïr.
Masclisme, pur i dur.
Si algo li puc "criticar" a la Carme, és que una dona jove com ella, no li cal tanta pintura a la cara.
Però és clar, posats a fer queixes.... per quan els canvis en aquest protocol anticuat i estúpid?.

4 comentaris:

Toni Soler ha dit...

Toda persona con cargo público merece ser juzgada por la gestión realizada y no por la ropa que lució un día. Todavía no se apagaron los comentarios vertidos contra ella por ser Ministra y estar embarazada, ahora el smoking, las gafas…. Huele a rancio de verdad.

Petons

El Criticon ha dit...

Parece que vivamos en la España del siglo XVIII.
Parece mentira que a estas alturas todavia puedan haber estos comentarios tan machistas.
Pero mucha de la culpa es de estos, que dicen ser periodistas, que oyen pero no escuchan, no tienen imaginacion, quiza sea por falta de profesionalidad.
Con estos comentarios me parece, que ni mis hijos van ha ver una España igualitaria.
Saludos Joana

Striper ha dit...

Jo no crec que el tema tingui que veure amb el masclisme, pero personalmente crec que anava fatal, desde la roba, pentinat i maquillatge,crec que seha de cuidar l'imatge pero també crec que no sempre cal que sigui alta costura.

nek ha dit...

! Francamente a Carme Chacón no le hace falta tanto maquillaje!, está mejor al natural, y en persona es muy guapa, pero eso lo decide ella, igual que lo del atuendo,no sé que importancia tiene, y criticar una cosa así me parece ya lo último, si hace bien su trabajo, que es lo que tiene que hacer , no le veo sentido a las críticas