dijous, 13 de març del 2008

Va de "putes"...


Avui, mirant les notícies, he patit un "atac" d'indignació.
Veig el Governador de Nova York, el demòcrata Eliot Spitzer, comunicant a la premsa la seva dimissió per haver anat de putes, fines, això sí, que encara no sabem si les ha pagat ell o bé entre tots els seus representats.
No m'ha indignat que anés de putes, aquest és un debat massa ampli per mi, no crec que jo pogués pas exercir "l'ofici més antic del Mon", però tampoc jutjo les que ho fan, en tot cas, als que les exploten i trafiquen amb elles.
Total, a les imatges i recalcat per el presentador, veig a seva dona, al seu costat, amb cara "diazepán" i sense mirar endavant, mig morta de vergonya al meu parer.
Ja tenim una altre Hilary?, i la dignitat on queda?, tot per fer quedar bé l'adùlter?, això és el que s'espera de la dona d'un polític?. Ara entenc per quin motiu em va anar tan malament, mai vaig fer aquest paper hipòcrita i denigrant, mai he estat la "dona de".
Ell marxa de putes, es gasta una pasta gansa, amb una morenassa d'infart, i la que li dona suport és la oficial?, jo, apart de fotre un bon grapat de crits i demanar el divorci, el deixo a ell solet donant la cara, que ja està bé home!.
Ja sabem que tiren més dos tetes i una melena rossa que un cap ben amoblat, però ho he trobat denigrant fins l'infinit.
Aquesta dona no te dignitat?.

8 comentaris:

-- ha dit...

i tu no has vist... quina peça ens ha sortit dins el panorama polític Balear? s'ha deixat prop de 50 mil euros a servicis de prostibul homosexual amb la targeta de credit del mateix Ajuntament...

no me fic a la seva vida, ell veurá com li explica aixó a la seva dona i tres fills.... però... valga'm deu.....

poca vergonya no?.....

I encara se pensava que ningú l'enxamparia.....

dew meu...

querida_enemiga ha dit...

A mi tot això em fa riure. La hipocresia i la barra d'aquest tio no són res comparat a l'actitud de la seva dona, però a mi saps, tant me fa, és cosa seva. Què en sabem nosaltres? Potser tenen un acord 'estupendo' i ella també se'n va de 'chulazos'. Passa que la que ha quedat com una 'tolai' és ella...

A mi el que més em va sobtar és que la puta en qüestió cobra MIL EUROS L'HORA!!!!!!!! Mare de Dèu senyor!! I que només té 22 anyets... a més d'una trajectòria de drogues i maltractaments a casa i tal... pobre tia. Però bueno, és el que tu dius, la tia ha triat aquesta carrera i si li va bé i li agrada, tope guai.

Lo dolent és quan són aquestes noies que tenim a les nostres carreteres i a alguns clubs, que sota el nom de prostitutes, el que en realitat són és esclaves. Molts d'aquests homes que se'n van de putes, i ho diuen amb alegria i ji ji ja ja, s'haurien de plantejar si el que realment no fan és anar a violar a una tia explotada, que fa el que fa perquè està amenaçada de mort i tal. Però això és un altre debat.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, no se trata solo de dignidad. Las tienen en jaulas de oro y aunque les dejen la puerta abierta no saben volar solas.Además ¿que otra solución les queda que no sea tragar? Hay en todos los casos dos violaciónes de por medio, una física y otra moral.
Existe mucha falsedad en estos temas. Hay muchas Sras. ricas y hasta en algunos casos pobres, que saben que las engañan y lo soportan estoicamente.
Un abrazo.

Montse ha dit...

A mi el que em fot més és que se les donés de moralista. Això és el que més em rebenta. HIPÒCRITA!

petonets per la setmana, erina mora!

Isa ha dit...

Potser a la senyora no li sembla pas tan malament. Es només una opció. El de Balears sí que té delicte, gastar-se les peles del poble...

Striper ha dit...

Sincerament se de moltes dones he conegut soc clar quees buscan amants, que realment la seva relacio no va amb pinçes , pero per tal de no variar la seva pocisio malgrat algunes es guanyaben be la vida, no deixabant al home, potser aqust es el cas,igual ella també amagalo seu, no creus que pot ser.

nek ha dit...

Esta señora, con cara de no se sabe que, cuando tuvo lugar el tema Levinski , puso de hoja de perejil a Hillary, por no tener dignidad. Esto nos demuestra que si escupes hacia arriba te cae en la cara. Otra cosa es que aguante por no dejar de tener una vida solucionada, y esperar que pase el nublado.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Anar de putes, o de senyores, per l´home és un tema una mica complicat, i més si és te parella, sempre alguna persona mirarà cap un altra lloc per conveniència i per raons practiques. (las seves clar)
De totes maneres, la fidelitat és cosa de tres i que ningú digui que les temptacions no existeixin, i contenta la libido i les fantasies és poden fer molt difícils, quant a casa no és pot trobar un mínim de convivència.
La llibertat de tenir una moral i una ètica més o menys llibertina o potser de somissió és cosa de dos ... ja so faran, amb els seus visis i virtuts.