diumenge, 30 de març del 2008

7 hores i 7 dies......


7 hores el dilluns de Pasqua a urgències, del tot inacceptables, 5 hores abans no em criden, asseguda a una cadira de fusta, incomodissima, amb un fret al cos insufrible, amb dos desmais el mateix dia, amb unes angines i uns ganglis infectats que no et permeten ni tan sols pensar, amb uns fills i joves preocupats i neguitossos que ja no saben ni que dir, i la sala no era plena ni de lluny, sols que només hi ha 4 metges, per un territori de més de 140.000 persones.... patètic i trist, molt trist.
La doctora que em va atendre, super amable, la visita bona i atenta, conclussió, infecció d'angines, de ganglis i la mateixa ha passat a la sang, una piltrafa, perquè ens entenguem. Després de suero, cardiogrames, paracetamols i analítiques, m'envien a casa a les 12 de la nit.
He estat tota la setmana dormint, no puc dir una altre cosa, els antibiòtics de "caball" m'han deixat destrossada, no he baixat de 38º en 7 dies, no menjo i no és per la dieta, no puc, no se encara si demà podré anar a la feina, si no, i per més que em dolgui, en 17 anys agafaré la baixa per segona vegada.... la primera va ser per tenir en Martí.
7 dies, i no se molt bé per on para el Mon, això sí, en Pasqual ha estat escollit Català de l'Any, una molt bona notícia, a veure si m'animo.
Maleïts virus....

9 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Se que és tenir una febrada i tenir que estar assegut en una cadira durant unes hores, menys mal que estem en un món privilegiat.
Ànim que tot passa, i aquesta virulència de grip també o farà ... petonets.

Anònim ha dit...

Estimada Joana, benviguda a la vida! El que et vegis amb cor d'escriure... ja és una bona notícia, molt bona notícia.
Som molts els que t'hem trobat a faltar.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Que te mejores. Un saludo

Maite ha dit...

Noia, aixó es el que ens passa a tots quan necessitem anar a Urgencies, es inadmisible, se que els metges no en tenen la culpa, però en fan falta més, molts més per estar minimamant ben atesos.
Sento molt que estiguis malalta, si aixó et millora t'envio un petó ben gran.
Jo també vaig apludir quan van dir que el català de l'any era en Pascual, m'agrada que li hagui tocat a ell.
Ciudat molt Joana.

Gatxan ha dit...

Nena, ànims i cuida't!!!!

El veí de dalt ha dit...

Caram! Un virus amb mala gaita! Cuida't!

Isa ha dit...

Que et milloris!

Elisabet ha dit...

Mamiiiiiiiiii!!!
ja has tornat!!!!
Això vol dir que ja estàs millor, m'alegro molt!!!
Muak!!!

Striper ha dit...

Doncs animat, un xute d'optimisme i millor no llegeixos que el Bono sera president del congres no sigui que et torni la febre. A millorarse. Petons.