dimecres, 16 de gener del 2008

Ministeri de ¿família?...



Però de quin tipus de família?, qui dirà si una família és "apta" o no per considerar que ho son?, en Rouco Varela amb el seu integrisme islàmic?, en Rajoy?, carcamal, cutre i anticuat on n'hi hagin?, i que ara mateix està confeccionant unes llistes de lo més fatxendes, quin tipus de família defensen aquests que acusen l'estat d'anar contra els drets humans?, que organitzen manifestacions de suport i recollida de calers que mai justifiquen i sempre és en negre?.
En llegir la notícia sobre la creació d'aques ministeri, vaig começar a rumiar..... on queda la família monoparental que formem en Martí i jo?. Perque li foti a qui li foti som una família de dos membres, sempre que no vinguin els seus germans i germana, ja independitzats o bé les "meves" joves, sense papers legals, per mi son com unes filles.
I quin tipus de família son la meva filla i la meva jove?, apart de dues dones encantadores.
I quina família son els meus amics Joan i Bernat després de 30 anys junts?.
I les meves amigues divorciades i "arrejuntás" amb parella d'anys no son una família per no tenir papers?.
I els creients, que encara en queden d'innocents!, que volen refer la seva vida i no és poden casar un altre cop per l'esglèsia si no tenen un munt de "pasta" per conseguir la nulitat?.
I els avis jubilats i enamorats que no es casen per no perdre pensions?.
De veritat, si el pp guanya les eleccions, que algú pari aquest Mon, jo vull baixar!!

6 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

És (o serà, o seria) un Ministeri dels anomenats de closca buida. Pensa, Rajoy, modificar la llei de parelles de fet? Ha dit que no. Pensa, Rajoy, modificar la llei del matrimoni homosexual? Rajoy ha dit que no. L'únic que vol fer es 'canviar el nom'. Quina 'xorrada'. O sigui, serà el Ministeri de la Semàntica. Ja que li agrada posar noms i nomets, que ho faci amb propietat.

La campanya del PP 'de Catalunya' (jaja!) en contra de la llengua catalana és un altre punt i a part.

Però bé, millor parem, que ens encenem. El que hem de fer és anar a votar. I no serveix això de 'tots són iguals' com diuen molts... potser no t'agrada cap, però segur que hi trobes a algú 'menos malo'.

Ànims Joana, segur que guanyarem!!

Ferdinand ha dit...

Totalment d'acord amb tu, però sí que tenen dret a expressar lliurement el que per ells significa família, com jo tinc tot el dret d'anomenar prosa poètica a la poesia que s'escriu avui en dia. Tothom té dret a anomenar qualsevol cosa de la seva única manera particular. Per mi i únicament i exclusivament per mi puc anomenar, si així ho crec, una cosa d'una certa manera. Deixem anomenar familia a la familia que proposa el Pp, encara que a alguns aquest encasellament els sembli poc, però hi tenen tot el dret.

Gràcies per la felicitació!!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

De casament sols existeix un, el civil, l´altre és un ritual de l´església (no anomeno a cap) que fa il•lusió a molta gent per la pompositat.

També en fa un ritual PLAYERO, en un dia d´hivern i ventós.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Gulchenruz, está claro que nosotros repetamos, su manera de ver a la familia. Lo que criticamos es que ellos no acepten, las que se salen de sus estereotipos.

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

no seras tu sola que baixarà del mon. Només imaginar l'Acebes i en Zaplana i l'Aguirre....BRRRRRrrrr....

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Sin olvidarse el último fichaje, el amigo del Ansar, "Pizarrín", que ahora como se ha embolsado unos miles de millones con la Opa de Endesa, se puede dedicar ya tranquilamente a hacer de soplagaitas del de los "hilillos del Prestige".
Lo que cuesta entender, como la derecha civilizada de este pais, no rompe ya de una vez por todas con esta banda.Aunque ello se lleve unos años mas en la oposición.
Pero está claro que el que lo dejó todo atado y bien atado fué el Ansar.
Y encima con su propia fundación pagada por todos.
Por algo digo yo Cerdanyola Califato Independiente.