dijous, 3 de gener de 2008

Ja era hora !!!!!Que els del PSOE diguessin alguna cosa, que algú posés al seu lloc als que llueixen "espantaputes" per fer després declaracions justificant l'abús de menors, ells provoquen, recordeu que també justificaven les violacions de dones per dur les fandilles massa curtes, els que diuen representar i defensar la "família", deu ser la de la cope, perquè ja em direu quina família representen aquests si exclouen, divorciats i divorciades, parelles no casades, gais i lesbianes, nens amb dawn... qui queda?, doncs els ignorants que diumenge els varen seguir la corda i es varen manifestar. Quanta raó tenía Rubianes amb la Espanya "rància y pandereta".
Drets humans?, però com s'atreveixen a donar exemple?, perquè no venen totes les seves posesions i ajuden els pobres de veritat?, pequè pebrots el papa de Roma va vestit amb capelines que donarien de menjar uns quants horfanats unes setmanes? i el vot de pobresa?.
Si es que em posen com una moto recony i total som dia 3 de gener!!!.
Comunicat del PSOE, fluixet per el que jo diria, però com dic al començament, algo és algo......

10 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

L´ignorància és el patrimoni dels RUCS i entre ells estan uns que aporten, divulguen i, animen que aquest augmenti en pors de misèries i, faltes de llibertats, (les que s´imposaran ells) estic convençut que les declaracions que les va fer com reivindicatives contra els drets humans de la joventut, u tinc que considerar com a animació a fer TERRORISME i, animar a practicar violència de gènere.

Molt malament, es de jutjat de Guardia les declaracions fetes per aquest col•lectiu que toca i abusa i, a més va de senyoretes, que és casin i tinguin fills que així no aniran tan calents.

Eeeiiii que la religió és una cosa i els que la serveixen son una altra

Gatxan ha dit...

Joana,

arrel del teu post m'he llegit el comunicat íntegre (http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080102/53423191830.html). Sí que és flux si ho comparem amb el teu post (que jo comparteixo i encara afegiria algunes coses més) però també és veritat que posa els punts sobre les i. Amb contundència i elegància. Doncs, això, que algo és algo.

querida_enemiga ha dit...

Molt d'acord amb tu.

-- ha dit...

pues si, ya era hora, con la boca chica, pero al menos lo han dicho... otra cosa es que respondan, en fin...

Anònim ha dit...

Molt bon post, Joana!
La foto de "la família" de cardenals no té desperdici... El millor el que badalla!!!
Un petonàs, valenta.

Isa ha dit...

Odio cuando una minoria se alza como si fuera la voz de la mayoría. Soy católica y no comparto para nada ni la mitad de lo que "manifestaron". Hay que tener muy poca vergüenza.

Striper ha dit...

Totalment d'acord amn tu Joana, el paio aque es mereix mes que un comunicat tant fluixet.

Pipero ha dit...

I el PSOE diu el que diu perquè ja faria pudor de tant canguelis al davant d'aquests impresentables!!
El que hauria de fer seria denunciar els acords amb l'Esglèsia que l'únic que suposen es ser un "concordato de facto", un Estat aconfesional no té perquè seguir mantenint privilegis d'aquesta gent. De totes maneres ja sabem el que passarà d'aquí a les eleccions i el que no passarà desprès...

nek ha dit...

El día que escuché de voca de ese impresentable lo de que los niños iban provocando, me quedé de piedra, aunque hace tiempo que no engañan a nadie. Hay curas buenos, pero creo que son minoria y eso no tiene que ver con la religión, la mayoria que conozco yo son bastante intolerantes y muy radicales.
Si se siente provocado por un niño, es que tiene un problema, cuantas historias de gente cercana a mi se cocían en los internados. Y no habló de hace tantos años, pongamos unos 25 o así.
Estuve en el bautizo de uno de mis sobrinos y el cura echó de la iglesia a una madre con su bebé por que le molestaba.
Dejad que los niños se acerquen a mi, ¿donde he oido yo esta frase?. No sé ahora mismo no caigo.
El psoe aún han sido blandos, me acerco más a tus maneras y son más contundentes, y después el pp aún les critica y les llama radicales, esta gente sabe perfectamente que hay una emisora que escupe veneno todos los días y aún no se les ha escuchado nunca criticar, claro que como pertenece a la iglesia, con ella hemos topao.
No hay más ciego que el que no quiere ver,más sordo que el que no escucha,y más provocados que creen que todo el mundo es como ellos, incluidos los niños.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Totalmente de acuerdo Joana. A mí entre otras muchas cosas sobre este tema, me gustaría saber quien es, el MONAGUILLO que desde que publiqué esto, en nuestro Blog hace meses sobre los Curas y sus abusos sexuales, a menores, Me viene enviando una media de tres o cuatro mails a la semana, con amenazas, condenaciones eternas, etc.

Lo curioso es que no lo hace en el Blog. Supongo, que para no quedar "retratado" delante de todos. Y no me dice nada de los Curas violadores y abusadores. Nada, de nada. Solo sobre que no debo publicar nada sobre Curas y que es todo falso, un invento y no se qué, del demonio que me va a coger, etc.

Lo he mandado a la p.... m..... en diversas ocasiones. En breve, le publico una entrada, solo para él y otra muy curiosa sobre, el Opus Dei.

Un saludo