dilluns, 17 de desembre del 2007

Sexe, mites i veritats....





El sexe mou el món, d'això n'estic ben segura. Algunes persones per un bon "clau" són capaces d'enganyar, mentir, estafar fins i tot...
Però avui parlo del sexe de "parella", dels mites i les mentides que corren i no són veritat. No ho són des del punt de vista femení, és clar...
Sabeu quantes dones menteixen sobre les seves parelles, principalment marits per fer-los quedar bé?, no us ho podeu pas imaginar.
Vaig decidir fa uns mesos fer un petit "estudi casolà" entre amigues i conegudes, sobre les xerrades que hem mantingut, i creieu que no són poques, i basant el meu escrit amb les converses i preguntes variades amb unes 25 dones, he arribat a la conclusió que el sexe, en la majoria de matrimonis o bé parelles estables, és un pur tràmit. De plaer, més aviat poquet.
Una gran part d'aquestes dones amaguen grans insatisfaccions, ejaculació precoç, poca disposició dels seus mascles, poca afectivitat i molt ràpida...., expressions com és que estic cansat o bé estressat, no són pas de les dones, ni el mal de cap!!, tant fer conya pels homes.
He trobat tantes dones insatisfetes que fins i tot jo, he quedat sobtada, ni de lluny ho pensava.
La majoria d'aquestes dones passen els 40, la majoria estimen les seves parelles per tant, no en parlen malament, però són conscients que menteixen, que no estan satisfetes, que nosaltres, les dones, passats els 40 estem esplèndides i plenes i amb ganes, ells... ja no tant.
Això sí, miren culets d'adolescents i presumeixen amb els amics de lo "mascles" que són, al bar i a la feina, però a casa, la veritat és una altra.
I tot això, la idea meva sobre aquest petit "estudi" va venir parlant amb amigues íntimes sobre utilitzar, o no, joguets sexuals. Les que tenen parella en són més reticents, jo mateixa no ho faig, no vull un joguet, vull unes bones mans que sàpiguen què han de fer i com, on tocar i com besar. Una de les casades admet que en fan servir un consolador amb el seu marit, precisament ell no està a "l'alçada" doncs pateix falta d'erecció, però es nega a anar al metge, un més.... Això sí, si la que no té ganes és ella, ell la fa córrer cap al metge a veure què té!!.
Les que no tenen parella, sis de les "enquestades" tenen totes elles un consolador, anomenat entre les amigues, sí senyora, no ronca, no fa mala olor i sempre està disponible, és el que elles em varen argumentar, sols li falten braços, per abraçar, em varen dir.
En fi, que ningú s'enfadi ni és "piqui", no és per atacar ningú, és sols perquè el pròxim dia, us hi fixeu una mica més... i no oblideu una bona música i un bon ambient.



















7 comentaris:

Tercera Edad ha dit...

hola JOANA tu tan marchosa como siempre ,el video esta muy mobido jaja una abrasada de tu amiga ENCARNA

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ojú...Joana, este es un tema "mu complicao". Pero haciendo caso a tu estudio, ¿que podíamos esperar?, si de eso tampoco nos enseñaron nada, al contrario todo prohibiciones.¿intercambiaríamos experiencia sexual, como intercambiamos recetas de cocina?, ¿verdad que no?, luego, no podemos quejarnos, siempre el mismo sabor...hasta que llega la rutina.
Bueno lo dejo, que como ya te decía, esto es un tema mu complicao.Un abrazo.

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

el sexe és sovint una caixa tancada.
petons

Anònim ha dit...

Estem en una societat "oberta", però en el sexe encara estem amb tabús i tancaments mentals.

La parella són dos, per tant la culpa de tots dos.

I el pitjor de tot, l'egoisme de la gent, si la gent fes sexe pensant en la parella no amb ell mateix, ja s'haurien acabat les guerres!!! i disfrutarien moooooolt.

L'egoisme ens està MATANT!!!!!

Per cert, jo tinc unes bones mans.... però estan ocupades..... jejeje

Striper ha dit...

El sexe mai es de pelicula pero la enquesta també caldria per els que ronquen.

Ferdinand ha dit...

Abans deien que allò que movia el món era la bregueta i la pesseta. Ara hem encetat una nova era amb l'arribada de l'homo economicus, i els polítics son els que representen més bé aquesta nova espècie. Ah, si, l'homo sàpiens ja es mort!
I el sexe, si, està bé però on hi hagi uns calerons...
(ep, que jo no ho dic això, es el que veig en la majoria de la gent, jo només em moc per la literatura, la resta més superflua)

El veí de dalt ha dit...

Hmmmm, no sé, no sé...em sobta tan alta xifra. Caldria veure què diuen els 25 homes de les respectives. Aniré a parlar amb la meva...