dilluns, 17 de desembre de 2007

Sexe, mites i veritats....

El sexe mou el mon, d'això n'estic ben segura. Algunes persones per un bon "clau" son capaces d'enganyar, mentir, estafar fins i tot...
Però avui parlo del sexe de "parella", dels mites i les mentires que corren i no son veritat. No ho son des de el punt de vista femení, és clar...
Sabeu quantes dones menteixen sobre les seves parelles, principalment marits per fer.los quedar bé?, no us ho podeu pas imaginar.
Vaig decidir fa uns mesos fer un petit "estudi casolà" entre amigues i conegudes, sobre les xerrades que hem mantingut, i creieu que no son poques, i basant el meu escrit amb les converses i preguntes variades amb unes 25 dones, he arribat a la conclussió que el sexe, en la majoría de matrimonis o bé parelles estables, és un pur tràmit. De plaer, més aviat poquet.
Una gran part d'aquestes dones amaguen grans insatisfaccions, ejaculació precoç, poca dispossició dels seus mascles, poca afectivitat i molt ràpida...., expressións com és que estic cansat o bé estressat, no son pas de les dones, ni el mal de cap!!, tant fet conya per els homes.
He trobat tantes dones insatisfetes que fins i tot jo, he quedat sobtada, ni de lluny m'ho pensaba.
La majoria d'aquestes dones passen els 40, la majoría estimen les seves parelles per tant, no en parlen malament, però son conscients que menteixen, que no estàn satisfetes, que nosaltres, les dones, passats els 40 estem esplèndides i plenes i amb ganes, ells... ja no tant.
Això sí, miren culets d'adolescents i presumeixen amb els amics de lo "mascles" que son, al bar i a la feina, però a casa, la veritat és una altre.
I tot això, la ideia meva sobre aquest petit "estudi" va venir parlant amb amigues íntimes sobre utilitzar, o no, juguets sexuals. Les que tenen parella en son més reticents, jo mateixa no ho faig, no vull un juguet, vull unes bones mans que sàpiguen què han de fer i com, on tocar i com besar. Una de les casades admet que en fan servir un consolador amb el seu marit, precisament ell no està a "l'alçada" doncs pateix falta d'erecció, però es nega a anar al metge, un més.... Això sí, si la que no te ganes és ella, ell la fa còrrer cap el metge a veure què té!!.
Les que no tenen parella, sis de les "enquestades" tenen totes elles un consolador, anomenat entre les amigues, sí senyora, no ronca, no fa mala olor i sempre està disponible, és el que elles em varen argumentar, sols li faltes braços per abraçar em varen dir.
En fí, que ningú s'enfadi ni és "piqui", no és per atacar ningú, és sols perquè el proper dia, us hi fixeu una mica més... i no oblideu una bona música i un bon ambient.

7 comentaris:

Tercera edad ha dit...

hola JOANA tu tan marchosa como siempre ,el video esta muy mobido jaja una abrasada de tu amiga ENCARNA

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ojú...Joana, este es un tema "mu complicao". Pero haciendo caso a tu estudio, ¿que podíamos esperar?, si de eso tampoco nos enseñaron nada, al contrario todo prohibiciones.¿intercambiaríamos experiencia sexual, como intercambiamos recetas de cocina?, ¿verdad que no?, luego, no podemos quejarnos, siempre el mismo sabor...hasta que llega la rutina.
Bueno lo dejo, que como ya te decía, esto es un tema mu complicao.Un abrazo.

assumpta Montellà i Carlos ha dit...

el sexe és sovint una caixa tancada.
petons

un que escriu de tant en tant..... ha dit...

Estem en una societat "oberta", però en el sexe encara estem amb tabús i tancaments mentals.

La parella són dos, per tant la culpa de tots dos.

I el pitjor de tot, l'egoisme de la gent, si la gent fes sexe pensant en la parella no amb ell mateix, ja s'haurien acabat les guerres!!! i disfrutarien moooooolt.

L'egoisme ens està MATANT!!!!!

Per cert, jo tinc unes bones mans.... però estan ocupades..... jejeje

Striper ha dit...

El sexe mai es de pelicula pero la enquesta també caldria per els que ronquen.

Gulchenruz ha dit...

Abans deien que allò que movia el món era la bregueta i la pesseta. Ara hem encetat una nova era amb l'arribada de l'homo economicus, i els polítics son els que representen més bé aquesta nova espècie. Ah, si, l'homo sàpiens ja es mort!
I el sexe, si, està bé però on hi hagi uns calerons...
(ep, que jo no ho dic això, es el que veig en la majoria de la gent, jo només em moc per la literatura, la resta més superflua)

El veí de dalt ha dit...

Hmmmm, no sé, no sé...em sobta tan alta xifra. Caldria veure què diuen els 25 homes de les respectives. Aniré a parlar amb la meva...