dissabte, 8 de desembre del 2007

Estic preparada...



Per un cap de setmana especial, després d'un any i mig sense.... per fí, he donat el pas i ho vull viure amb intensitat, amb dessig, amb passió, amb delit i sense preses....
M'he portat bé tot aquest temps, m'he "sortit de mare" en contades ocasions i sempre, amb algú conegut i motius especials, aquest cop serà a casa i en bona companyia.
He comprat melmelada de taronges amargues, la més bona, he ventilat el pis degudament, m'he posat roba lleugere i còmoda, de vegades aquestes coses donen certa calor. He buscat la música adient, suau, sensual i alliberadora.
Cal que sigui una ocasió que recordi temps, no se quan podré repetit sense ser observada i descoberta, lo més segur és que torni a passar bastant de temps i a mi, com a la majoria, aquest, no em sobra.
Aquest cap de semana.... he comprat una pastilla de xocolata amb llet i ametlles i trenco el règim!!, aquest que m'ha posat divina amb 26 kilos menys, però avui en especial, li vull ser infidel.... no ho direu a la meva dietista oi?.

10 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

Mmm... Felicitats!! Ostres nena, 26kg... És una passada. En quant de temps? Suposo que amb supervisió mèdica (bé, no ho dubto). Jo m'haig de treure de sobre 6 i les estic passant canutes (els antidepressius m'han ralentit el metabolisme...).

Paciència!!

Anònim ha dit...

Quina forÇa de voluntat, noia!
Un petonet des del meu poble.

Pipero ha dit...

Enhorabona!!...Jo vaig baixar 10 kilos en 2 mesos i mig i a partir d'aquell moment, la meva dosi de xocolata, en aquest cas negra i ben amarga, no me la treu ningú. Per, en certa forma, respectar la dieta, i no privar-te del plaer, t'aconsellaria més la negra que no amb llet i a ser possible sense sucre.

Anònim ha dit...

Et felicito. per a una persona com tu tenir alguna cosa per a trencar ha d'ésser doblement gratificant. Que per molts anys puguis "trencar" dietes o rajoles de xocolata...
Quim.

Gatxan ha dit...

Jejeje! 26 kg!!! Felicitats! I lo de la teula de xocolata... buenooooooooooooo! Jo crec que t'ho mereixes!

Striper ha dit...

Ben fet pero aixo que no ho senti ningu SSHHHHH tindries que haver comprat dues i amb una i una bona companyia probar aqyuella recepta......

Dan ha dit...

Digues que si! De tant en tant cal fer bojeries

Ferdinand ha dit...

No es cap bogeria menjar-se xocolata. Jo aquest cap de setmana a Brussel·les he menjat per 4, es que cuinen tant bé!

-- ha dit...

felicitats pels teus èxits, sempre hem de tenir moments de relax per aconseguir pujar les més altes muntanyes.

Salutacions des de la illa

El veí de dalt ha dit...

Pimpollo,
vist que tens energies renovades, t'he deixat feineta al blog. Apali!