dilluns, 3 de desembre del 2007

Aclaparada del tot....



Doncs sí, aquesta donota encara queda "patidifusa".
He tingut un cap de setmana molt mogudet, he estat bastant desconnectada, fa dies que bromejo amb les amigues dient, espero el dilluns per anar al PSC i seure 4 hores seguides!.
Avui, de bon matí, sempre miro el correu a primera hora, prenent el meu primer café amb llet, mentre en Martí treu l'Elmer a fer un petit volt.
Tenia un mail de la Glòria, on em comenta que l'Assumpta Montellà ja te dia per presentar el seu llibre, El setè camió, a Mataró, al Robafaves.
Fa dies que esperem saber el mateix per poder anar.hi i conèixer, per fí, l'Assumpta.
Vaig fer un escrit, fa cert temps, expressant la vergonya d'un mail d'aquesta autora, referent al meu bloc, sempre tinc la sensació de que escric per mi i poca cosa més. Li vaig agraïr, que una escriptora t'afalagui... ostres tu... Havia llegit la Maternitat d'Elna i vaig escriure sobre el que em va provocar, que no va ser poc.
Bé, doncs la Glòria em comentava aquest tema en el seu mail, el dia 12 de desembre fan la pressentació, a les 7 de la tarda a la llibreria Robafaves, i m'he despertat de cop en llegir que les dues teniem que ser.hi, doncs l'Assumpta ens convida, no sols a ser.hi presents, a presentar el mateix!!!.
Ara, jo, que no se parlar en públic, que em poso vermella, que lo més segur és que ho passi fatal, doncs estic com una nena amb sabates noves!!.
Per cert, vindreu?.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Je je je,
Ara tindré complexe de despertador!!!
Sabia que et quedaries "patidifusa". Si tu tens vergonya, imagina jo! Que no em surten ni les paraules quan estic "nervi", però hem de fer un esforç i deixar a l'Assumpta en un bon lloc, ha pensat en nosaltres i és d'agrair.
Veuràs com serà un èxit de gent, ella s'ho mereix.
Salut i República!

querida_enemiga ha dit...

ànims!! segur que ho faràs fantàsticament bé!!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Que no saps parlar amb públic, caram, jo diria que si, a més, em consta que tens do de paraula, i si no, diguem que feies parlant per radio?

Ànim !!! que tu pots.

Petonets

Anònim ha dit...

segur que ho faràs molt bé!!!!!!
Jo no podré venir, m'esperen els nippons!!!!!
Una abraçada i ànims.

Dan ha dit...

A fer-ho molt bé eh! Que quan presentes un llibre estàs del tot en mans del presentador (ja saps que fa poc hi he passat i encara estic agraït al que va presentar el meu)
(Es broma. Segur que ho faràs perfecte.)

;-D

Montse ha dit...

Ostres, m'encantaria ser-hi!!!!! et prometo que faré els possibles, però no puc prometre que hi seré perquè de mi depenen massa altres coses. S'intentarà!!! Una abraçada.


p.d.- estic convençuda que ho faràs estupendament!

El veí de dalt ha dit...

No hi seré físicament però si en esperit. T'envio bones vibracions. Això de parlar en públic neguiteja fins que dius "Bona tarda." Després surt rodat, si ho portes una mica pensat.

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Joana, tot anirà molt bé. El que es tracta és de deixar-se anar i dir el que et surt de dins, ni papers ni rotllos apresos de memòria.
Com diu algú dels comentaris, un cop dit "bona tarda" mires als ulls de les persones i dius el que et dicti el cor.
Ja saps que sóc poc convencional i per tant, tens/teniu llibertat absoluta per presentar.
una abraçada,

Gatxan ha dit...

WOWWWWWWWWWW!!!! Ànimus que segur, segur que ho fas molt bé! Vindria si no fos perquè estaré de tourné per terres gallegues...

Isa ha dit...

Segur que ho fas molt bé!