dijous, 29 de novembre del 2007

El meu racó....






La Glòria, un cop més, em fa arribar una invitació a un meme, com és evident, a ella, mai li puc dir que no!.
Seria més o menys posar una foto del racó preferit de la meva ciutat, Mataró. He pensat durant tot el dia d'ahir en quin lloc posava, tinc bastants llocs diguem "especials", de records, alguns recents i d'altres no tant, però molts amb un passat a la meva vida.
Però n'hi ha un en especial, un lloc on vaig quan estic trista, però també quan soc feliç, un lloc que m'alimenta l'ànima i l'esperit, aquest lloc és el passeig marítim, és coneguda la meva debilitat per el mateix, però és que cap lloc de la ciutat em motiva tant com aquest.
També el Parc Central, he fet, crec jo, tots els camins i caminets del mateix i creieu que és un gust. Recordo especialment una nit de boira del braç d'un jove de Valls, va ser un passeig encantador.
Les dues imatges son de Quico Melero, se que compto amb el seu permís. Ni que en tinc algunes fetes per mi, ni de lluny trec tanta bellesa a les imatges com ho fa ell mateix.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc, gràcies per agafar el testimoni, Joana.
El passeig marítim també està entre les meves preferències, però en aquest cas, et perteny a tu.
Respecte a les fotografies, tens raó, els "bons" tenen un do especial per captar la imatge i reproduir-la.
Algun dia em diràs que no?

Gatxan ha dit...

Quins racons més xulos! De fet, si el meu poble hagués tingut un racó com el primer, crec que no n'hagués marxat mai! El mar sempre tramsmet molta pau, oi?

PD. Felicitats pel trasllat acomplert!

Anònim ha dit...

Amb la lluïssor dels ulls, de llàgrimes contingudes de l´emoció, estic fen un viatge a un passat no tan llunya ... ara, sols puc dir ... ost3.

Un peto, bonica

Joan

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Joana, el passeig marítim de Mataró és també el meu refugi. Jo vaig viure al barri de l'Habana durant la meva infantesa i el mar està lligat a tots els bons records d'aquell temps...
ja parlo com la gent gran...m'estaré fent gran?

Ferdinand ha dit...

Tens raó, son bonics aquests dos llocs, i boniques, també, les fotografies. Però posa les teves, que segur que per tu tenem més pes.

Isa ha dit...

Són unes fotos precioses.